Αποθέωση για Μιραλάς!

Δημήτρης Ρούσσος
Αποθέωση για Μιραλάς!

bet365

Την αποθέωση γνώρισε από το ελληνικό κοινό στο «Γ. Καραϊσκάκης» ο Κέβιν Μιραλάς, στην ανάκρουση της αποστολής του Βελγίου, αλλά και κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των αναπληρωματικών στην ανάπαυλα.

Η λατρεία του Βέλγου σταρ από τους οπαδούς του Ολυμπιακού δεν κρύβεται και όσοι απ' αυτούς βρέθηκαν στο γήπεδο Καραϊσκάκης για να παρακολουθήσουν τον αγώνα μεταξύ Ελλάδας και Βελγίου για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 το υπενθύμισαν.

Όταν ακούστηκε το όνομα του αγαπημένου Κέβιν των Πειραιωτών, που θα βρίσκεται στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», στο φαληρικό γήπεδο ακούστηκε έντονο χειροκρότημα και επευθυμίες.

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Στην προθέρμανση των αναπληρωματικών μάλιστα, στη διακοπή του ημιχρόνου, ο Βέλγος έκανε ζέσταμα μπροστά από το «πέταλο» που κάθονται οι οργανωμένοι του Ολυμπιακού στους αγώνες της ομάδας τους και κάθε φορά που πλησίαζε την κερκίδα, αποθεωνόταν με συνθήματα και χειροκροτήματα, απαντώντας με ευγνωμοσύνη και δείχνοντας να το απολαμβάνει!

Λίγο νωρίτερα, ο Μιραλάς, μιλώντας στο κανάλι CosmoteSPORTS1, αναφέρθηκε στο καλοκαιρινό «φλερτ» με τους «ερυθρόλευκους», υπογραμμίζοντας την επιθυμία του να αγωνιστεί ξανά με τη φανέλα του Ολυμπιακού και αφήνοντας ανοικτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί η επιστροφή του στην Ελλάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα