Παυλίδης: «Έτοιμοι σε 10-15 ημέρες»

Παυλίδης: «Έτοιμοι σε 10-15 ημέρες»

Βασίλης Βλαχόπουλος
Παυλίδης: «Έτοιμοι σε 10-15 ημέρες»

bet365

Την πεποίθηση ότι ο Άρης θα είναι έτοιμος στο ξεκίνημα του Πρωταθλήματος εξέφρασε ο Μπάμπης Παυλίδης έπειτα από τη νίκη της ομάδας του επί της Βέροιας στο Κλεάνθης Βικελίδης.

«Μπήκαμε αρκετά δυνατά, πετύχαμε γρήγορα ένα γκολ, γενικότερα κερδίσαμε με ευρύ σκορ κι ελπίζω ότι ικανοποιήσαμε τους φιλάθλους που ήρθαν για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι», είπε και ρωτήθηκε για το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. «Πιστεύω ότι σε 10-15 ημέρες θα είμαστε απόλυτα έτοιμοι. Είναι λογικό να παρουσιάζουμε κάποια κενά, αλλά δουλεύουμε προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ο αρχηγός του Άρη ρωτήθηκε για και τις διαφορετικές θέσεις στις οποίες χρησιμοποιήθηκε στη διάρκεια του αγώνα καθώς έπαιξε τόσο στον άξονα όσο και στα άκρα. «Στον άξονα μπορώ να παίξω και στις τρεις θέσεις. Όπου χρειάζεται η βοήθειά μου, θα προσπαθώ να ανταποκριθώ στο 100%», απάντησε.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Του ζητήθηκε να συγκρίνει την περσινή ομάδα με την αντίστοιχη φετινή και απάντησε: «Είναι δύο διαφορετικές ομάδες με την ένταξη πιο έμπειρων παικτών», είπε.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα