Τεσσάρα… υπεροχής για τον Άρη

Βασίλης Βλαχόπουλος
Τεσσάρα… υπεροχής για τον Άρη

bet365

Ο Άρης επικράτησε με 4-0 της Βέροιας στο Κλεάνθης Βικελίδης δείχνοντας σημάδια ανάκαμψης και με τον Λούκα Μιλούνοβιτς να σκοράρει στην ουσιαστικά επιστροφή του στην ομάδα.

Ο Άρης παρουσίασε καλή αγωνιστική εικόνα στον 5ο του φετινό φιλικό αγώνα και κυρίως σε επίπεδο λειτουργίας του στην επίθεση. Τούτο βέβαια έχει να κάνει και με τη δυναμικότητα της Βέροιας η οποία έχει να διαχειριστεί ένα σωρό προβλήματα έχοντας ρόστερ χαμηλής ποιότητας. Οι «κίτρινοι» ήταν κυρίαρχοι στο πρώτο ημίχρονο, δημιούργησαν πολλές κλασικές ευκαιρίες και στο τέλος αυτούς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει περισσότερα από δύο τέρματα. Προηγήθηκαν στο 8ο λεπτό με τον Πασά ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος των αμυντικών της Βέροιας, ενώ στο 40ο λεπτό ο Διαμαντόπουλος έκανε το 2-0. Προηγήθηκαν χαμένες ευκαιρίες με τους Διαμαντόπουλο, Πασά.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ελλάδα – Βέλγιο με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)

Ο Άρης διατήρησε την πίεσή του σε υψηλά επίπεδα και πριν διαμορφώσει το 3-0 ο Παυλίδης στο 63ο λεπτό με δυνατό σουτ, προηγήθηκαν χαμένες ευκαιρίες από τους Διαμαντόπουλο, Νίκιτς. Η επιστροφή του Λούκα Μιλούνοβιτς στην ομάδα συνδυάστηκε με ένα υπέροχο τέρμα από τον Σέρβο στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Μιλούνοβιτς μετά από εξαιρετική ατομική ενέργεια πλάσαρε τον τερματοφύλακα της Βέροιας και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΑΡΗΣ(Σπανός): Αναγνωστόπουλος (46’ Καντιμοίρης), Βαλεριάνος(80’ Μιλούνοβιτς), Σόουζα(70’ Τσουμάνης), Δεληζήσης(70’ Μαραγκός), Τζανακάκης(80’ Νέτο), Νίκιτς(75’ Λώττας), Μουμίν(80’ Κλιγγόπουλος), Πασάς (46’ Μπαργκάν), Κάσσος (46’Ντούνης), Στεφάνοβιτς (46’ Παυλίδης), Διαμαντόπουλος(70’ Καπνίδης).

ΒΕΡΟΙΑ(Χαραλαμπίδης): Γιαγκιόζης, Πατσιαβούρας, Τσιότρας, Ράντζης, Τερζής, Νύκταρης, Λαζόπουλος, Σταυρίδης, Ζυγκερίδης, Μεξής (28’ Καραγιάννης)

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα