Ρέιμ: «Ήμασταν έτοιμοι για την Ελλάδα, άλλη ομάδα με Μήτρογλου»

Δημήτρης Ρούσσος
Ρέιμ: «Ήμασταν έτοιμοι για την Ελλάδα, άλλη ομάδα με Μήτρογλου»

bet365

Την ικανοποίηση του για τις αμυντικές επιδόσεις των ποδοσφαιριστών του στο Φάληρο και για το βαθμό της ισοπαλίας εξέφρασε ο προπονητής των Εσθονών, Μάρτιν Ρέιμ, που στάθηκε στην απουσία του Μήτρογλου, με τον οποίο η Ελλάδα είναι «άλλη ομάδα».

Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας στα Virtual Sports (21+)!

Εμφανώς ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα της ομάδας του στο «Καραϊκάκης» δήλωσε στη Συνέντευξη Τύπου ο Εσθονός προπονητής, Μάρτιν Ρέιμ.

Στο πρώτο σχόλιό του για το παιχνίδι, ο Ρέιμ ανέφερε: «Για μας είναι πάντα σπουδαίο όταν αγωνιζόμαστε εκτός έδρας να κερδίζουμε βαθμούς, είναι πολύ σημαντικός ο πόντος που πήραμε σήμερα. Σταθήκαμε καλά αμυντικά απόψε, θα έπρεπε να είμαστε καλύτεροι στην επίθεση, όμως το πιο σημαντικό είναι ότι δεν δεχθήκαμε κάποιο γκολ και είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτό».

Σχετικά με το πώς προετοίμασε την ομάδα του για τον αγώνα του «Καραϊσκάκης» και πόσο εύκολο ήταν γι' αυτόν να αντιμετωπίσει την Ελλάδα και την επιθετική της δραστηριότητα, τόνισε: «Περιμέναμε το είδος του παιχνιδιού που είδαμε, ήμασταν σίγουροι πως αυτό θα αντιμετωπίζαμε. Αμυντικά ήμασταν έτοιμοι, θέλαμε επιθετικά να αναπτυχθούμε περισσότερο από τα άκρα, αλλά χάναμε συχνά τη μπάλα. Έπρεπε να τα καταφέρουμε καλύτερα, όμως αμυντικά σταθήκαμε όπως έπρεπε».

Τέλος, σε ερώτηση για τις πιθανότητες της Ελλάδας απέναντι στο Βέλγιο στον αγώνα της Κυριακής (3/9, 21.45), ο προπονητής της Εθνικής Εσθονίας είπε: «Είχα δει τον αγώνα του 1ου γύρου μεταξύ Βελγίου και Ελλάδας, ξέρω ότι η Ελλάδα έχει συγκροτημένη άμυνα, όμως το θέμα είναι τί θα γίνει με τις αντεπιθέσεις. Εκεί θα κριθούν πολλά. Σήμερα έλειπε ο Μήτρογλου, που είναι πιο ποιοτικός και έμπειρος από τον Βέλλιο. Θεωρώ πως κόντρα στο Βέλγιο η Ελλάδα θα είναι άλλη ομάδα, με τον Μήτρογλου στη σύνθεσή της».

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα