Στο πλευρό του εθελοντισμού η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου!

Gazzetta team
Στο πλευρό του εθελοντισμού η Εθνική Ομάδα Ποδοσφαίρου!

bet365

Η Εθνική μας ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Εσθονία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, έχοντας στο πλευρό της φορείς του εθελοντισμού και της προσφοράς, όπως γνωστοποίησε η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

Η αναμέτρηση απέναντι στους Εσθονούς θα είναι αφιερωμένη στην ανιδιοτελή συνεισφορά ιδρυμάτων και σωματείων προς το κοινωνικό σύνολο, για το λόγο αυτό εκπρόσωποι και μέλη ένδεκα εθελοντικών φορέων θα παραβρεθούν στην ειδικά διαμορφωμένη κοινωνική εξέδρα της θύρας 17 του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης». Ταυτόχρονα θα τιμηθούν και θα χειροκροτηθούν από όλους τους φίλους της γαλανόλευκης.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εγκαινιάζει μια σειρά δράσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, με στόχο την ανάδειξη του κοινωνικού προσώπου του αθλήματος και την προώθηση ευγενών αξιών για μια καλύτερη πορεία προς το αύριο.

Η 11άδα της ζωής:

1. Το Χαμόγελο του Παιδιού: «Το Χαμόγελο κάθε Παιδιού»

2. Πανελλήνια Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστικού Σώματος: «Μην μένεις θεατής, γίνε και εσύ εθελοντής πυροσβέστης»

3. Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: «Όσο υπάρχουν άνθρωποι»

4. Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών: «Μοιράσου τη ζωή»

5.ΚΕΘΕΑ "ΔΙΑΒΑΣΗ": «Ουσία είναι η ζωή»

6. Σώμα Ελλήνων Προσκόπων: «Έσο έτοιμος»

7. Ελπίδα: «Ελπίδα ζωής»

8. Αποστολή: «Βοήθησε κι εσύ ν’ αλλάξει η ζωή μας»

9. Κάνε-Μια-Ευχή-Ελλάδος: «Όταν ένα απίστευτο όνειρό σου γίνεται πραγματικότητα, τότε και το όνειρό σου να γίνεις καλά έρχεται πιο κοντά!»

10. WWF Ελλάς: «Προστατεύουμε την κληρονομιά μας, σχεδιάζουμε το μέλλον μας»

11. Φλόγα: «Αγάπη δίχως όρους»

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΜΟΥΝΤΙΑΛ 2022 Τελευταία Νέα