Μπακάκης: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Μπακάκης: «Τα πάντα για την πρόκριση»

Γιώργος Τσακίρης
Μπακάκης: «Τα πάντα για την πρόκριση»

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης τόνισε πως όλοι στην ΑΕΚ βλέπουν σαν πρόκληση την πρόκριση στους ομίλους του Europa League και θα κάνουν τα πάντα για να το πετύχουν.

Αναλυτικά όσα είπε ο δεξιός μπακ της Ενωσης στη συνέντευξη Τύπου για την ρεβάνς με την Μπριζ.

«Θα είναι πολύ σημαντικό να πάρουμε την πρόκριση γιατί έχουμε ένα επιπλέον κίνητρο. Υπάρχουν πολλά μάτια, ανεβαίνει το πρεστίζ της ομάδας. Όλοι θέλουν να παίζουν Ευρώπη. Και για την ομάδα και για εμάς, είναι πολύ σημαντικό και θα κάνουμε τα πάντα για να μπούμε στους ομίλους».

Για τον κόσμο: «Όταν υπάρχει κόσμος, αυτό που θέλουν να δουν είναι γκολ. Εμείς οι παίκτες πρέπει να δουλέψουμε με στρατηγική. Να κρατήσουμε το μηδέν. Ο κόσμος να δείξει υπομονή και να καταλάβει την διαδικασία του ματς».

Για το πώς περιμένει το αυριανό ματς: «Με εξιτάρει αυτό το ματς και όταν παίζεις με κάποιους αντίπαλους σε καλό επίπεδο και έχουν ποιότητα, είναι σαν να τεστάρεις τις δυνατότητες σου. Για όλους είναι μια πρόκληση. Δείξαμε καλή εικόνα μέσα στο Μπριζ και αύριο θέλουμε να πάρουμε την πρόκριση. Είναι κάτι ιδιαίτερο για όλους. Παίξαμε στη Β’ εθνική και ήταν δύσκολη κατάσταση. Αλλά και για τα υπόλοιπα παιδιά είναι μια πρόκληση. Όλοι το βλέπουμε το ίδιο, το θέλουμε πολύ και θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα