Ζιντάν-Ρεάλ μαζί μέχρι το 2020

Ζιντάν-Ρεάλ μαζί μέχρι το 2020

Γιώργος Καραμάνος
Ζιντάν-Ρεάλ μαζί μέχρι το 2020

bet365

Στα σιωπηλά οι Μαδριλένοι έδωσαν τριετές συμβόλαιο στον Ζινεντίν Ζιντάν, ο οποίος δεν θέλησε καν να διαπραγματευτεί, λέγοντας στο club να του προσφέρει ό,τι εκείνο έκρινε πιο σωστά και απλά υπέγραψε.

Κανείς δεν το κατάλαβε. Ούτε καν οι Ισπανοί, καθώς δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση. Ο Ζινεντίν Ζιντάν υπέγραψε την ανανέωση της παρουσίας του στον πάγκο της Ρεάλ έως το 2020. Μάλιστα αυτό συνέβη, δίχως καν να χρειαστεί να μπουν οι δύο πλευρές σε οποιουδήποτε τύπου διαπραγματεύσεις. Ο Ζιντάν δεν ήθελε να ζητήσει κάτι και επέτρεψε στο club να του προσφέρει ό,τι θεωρούσε εκείνο πιο σωστό για τα όσα έχει ήδη πετύχει.

Κάπως έτσι δεν έχουν γίνει γνωστές λεπτομέρειες, αλλά μόνο ότι φρόντισα η ίδια η Ρεάλ για αυτή την επέκταση μονομερώς και έγινε αποδεκτή από τον Γάλλο τεχνικό. Προφανώς και θα του έδωσε όσα αξίζει, μιας και σε ενάμιση χρόνο ο Ζιζού έχει φροντίσει ήδη να προσθέσει στις πλούσις βιτρίνες των Μερένγκες επτά ακόμα μεγάλα τρόπαια. Και όπως φαίνεται θα συνεχίσει να το κάνει για τουλάχιστον τρεις ακόμα σεζόν.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα