Συνεχάρη Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο Γραμμένος

Συνεχάρη Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο Γραμμένος

Gazzetta team
Συνεχάρη Μαρινάκη και Ολυμπιακό ο Γραμμένος

bet365

Τα συγχαρητήριά του για τη νίκη-πρόκριση του Ολυμπιακού επί της Ριέκα , έστειλε μέσω επιστολής στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο νεοκλεγής πρόεδρος της Ομοσπονδίας δεν παρέλειψε να ευχηθεί στην ομάδα του Ολυμπιακού καλή συνέχεια στους ομίλους του Champions League.

Η επιστολή:

«Αξιότιμε κ. πρόεδρε,

Εκ μέρους της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, δεχθείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πρόκριση του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League 2017-18.

Η αήττητη πορεία που διέγραψε η ομάδα σας στους προκριματικούς γύρους της διοργάνωσης, αποδίδει πλήρως την αγωνιστική υπεροχή της έναντι των αντιπάλων της και σαφώς την ετοιμότητά της ευρισκόμενη ενώπιον υποχρεώσεων με υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Εύχομαι η συνέχεια της πορείας του Ολυμπιακού στο UEFA Champions League να μας επιφυλάσσει περισσότερες και μεγαλύτερες επιτυχίες, προς όφελος και του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς

Βαγγέλης Π. Γραμμένος

Πρόεδρος Ε.Ε. ΕΠΟ».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα