Μπέκιος: «Θέλουμε να μιλάνε οι πράξεις μας»

Gazzetta team
Μπέκιος: «Θέλουμε να μιλάνε οι πράξεις μας»

bet365

Την ικανοποίησή του για τις κινήσεις των Τρικάλων, αλλά και τους στόχους που υλοποιούνται, εξέφρασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ανδρέας Μπέκιος.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο ισχυρός άνδρας των Τρικάλων φιλοξενήθηκε στον FM 100, όπου αναφέρθηκε στο φιλικό της Κυριακής κόντρα στον Άρη, αλλά και στη στήριξη του κόσμου. Ταυτόχρονα δεν απέκλεισε την πιθανότητα να γίνει και άλλη μεταγραφή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το φιλικό κόντρα στον Άρη, που γίνεται για το μικτρό Κωνσταντίνο:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Είναι το πρώτο φιλικό που δίνουμε στο γήπεδο μας και είναι ένα φιλικό που έχει ιερό σκοπό. Δεν ξέρω αν θυμάστε. Από τις πρώτες στιγμές που αναλάβαμε τις τύχες του ΑΟΤ και εγώ και ο Δημήτρης Μπαταγιάνης είπαμε ότι βασικό μας μέλημα θα είναι η κοινωνική πολιτική και η κοινωνική ευθύνη που πρέπει να έχει μια σοβαρή ποδοσφαιρική ομάδα. Αντιμετωπίσαμε με ιδιαίτερη ευαισθησία το θέμα του νεαρού Κωνσταντίνου, ήταν μια άσχημη στιγμή για αυτό το πολύ γλυκό παιδί και αποφασίσαμε να διοργανώσουμε φιλικό για να μπορέσουν να μαζευτούν κάποια χρήματα, να βοηθήσουμε και εμείς όσο μπορούμε ένα παιδί που είναι γέννημα θρέμμα των Τρικάλων. Δεν έχει σημασία αν έπαιζε στην ομάδα μας ή όχι δεν το εξετάσαμε καθόλου έτσι. Απλά το κάναμε γιατί πραγματικά πιστεύουμε ότι μια ποδοσφαιρική ομάδα πρέπει να είναι πρώτα απ’ όλα να είναι παράδειγμα προς όλους και ιδιαίτερα στην κοινωνία στην οποία απευθύνεται και αυτή είναι η Τρικαλινή κοινωνία».

Για τις πράξεις που υλοποιούνται:
«Δεν έχουμε παρεκκλίνει το τελευταίο δίμηνο στο παραμικρό. Είπαμε θα κάνουμε μια ανταγωνιστική ομάδα, οι αντίπαλοι μας οι ίδιοι λένε ότι είμαστε ανταγωνιστικοί, εμείς ξέρετε δεν μιλάμε πολύ, θέλουμε να μιλήσουμε στο γήπεδο και να κάνουμε τον απολογισμό μας την τελευταία αγωνιστική
Είπαμε ότι τα εισιτήρια διαρκείας θα πρέπει να έχουνε μια μειωμένη τιμή, προσαρμοσμένη στις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και στις δύσκολες οικονομικές καταστάσεις που βιώνει ο λαός μας… το κάναμε πράξη.
Ειπαμε ότι θα έχουμε μια ειδική τιμολογιακή πολιτική για τις ευαίσθητες ομάδες. Το κάναμε πράξη.
Αύριο θα είμαι στα Τρίκαλα. Είμαστε στις τελικές κουβέντες, να εξετάσουμε το ενδεχόμενο να ανοίξουμε την μπουτίκ, επιτέλους στο κέντρο των Τρικάλων. Έχουν βρεθεί δύο τρεις χώροι. Μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία δεν παύει να είναι μια ΠΑΕ που έχει τα έσοδα της και τα έξοδα της .
Αυτήν την στιγμή γίνανε υπερβάσεις σε όλους τους τομείς. Πρέπει να τα βλαλουμε κάτω με τον Δημήτρη Μπαταγιάννη. Να δούμε τι σημαίνει το άνοιγμα της μπουτίκ δεν θέλουμε κάτι το οποίο θα είναι, μικρό και μίζερο αλλά ούτε και τεράστιο να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες.
Έχουμε έρθει ήδη σε επαφή με δύο τρεις ανθρώπους που έχουν κάποια ακίνητα στο κέντρο της πόλης. Έχουμε ήδη έρθει σε επαφή με εταιρίες οι οποίες παράγουν, προϊόντα για ποδοσφαιρικές ομάδες, από κασκόλ, καπελάκια, μπιμπερό και σαλιάρες για μωρά γιατί πρέπει να απευθυνόμαστε σε όλους τους φιλάθλους από 0 ετών μέχρι 100 ετών. Είμαστε απόλυτα συνεπής σε όλες μας τις δεσμεύσεις αλλά μόνοι μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Θέλουμε τον λαό των Τρικάλων μαζί μας . Θέλουμε τον κόσμο να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.
Το ξαναλέω. Η ψυχή, η καρδιά και ο παλμός μιας ομάδας είναι ο λαός της, είναι ο κόσμος της, είναι οι φίλαθλοι της».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την στήριξη των φιλάθλων:
«Αν είμαι ικανοποιημένος; Αρκετά ικανοποιημένος θα έλεγα και από τα σχόλια που ακούμε και από την αγάπη που έχει αγκαλιάσει ο κόσμος την ομάδα. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Αλλά ξέρετε ικανοποιημένος θα είμαι όταν αυτό το γήπεδο θα γεμίζει κάθε δεύτερη Κυριακή, όχι για μένα ούτε για τον Μπαταγιάννη, ούτε για τον Τσίκινη, ούτε για τον Αντωνίου. Για αυτά τα 11 παιδιά που θα είναι μέσα και θα δίνουν τον καλύτερο τους ευατό για την ομάδα και για τον ΑΟ Τρίκαλα».

Για το αν θα γίνει άλλη μεταγραφή:
«Είναι καλύτερο σε αυτά τα εξειδικευμένα να μιλάτε με τον ειδικό ο οποίος είναι ο Σωτήρης Αντωνίου. Θεωρώ ότι είμαστε σε πάρα πολύ καλό δρόμο. Εννοείτε ότι συζητάμε με τον προπονητή για τα μεταγραφικά. Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει. Δεν είναι οι ομάδες των προέδρων, είναι οι ομάδες των συνόλων. Είμαστε σε απόλυτη συνεννόηση και έχουμε βρει ένα προπονητή ο οποίος είναι ένας φανταστικός άνθρωπος και πιστεύω και ένας φανταστικός προπονητής. Καθημερινά μιλάμε για όλα τα θέματα της ομάδας. Έχουμε ένα ιδιαίτερα συμπαγές σύνολο. Έχουμε μια ομάδα με όλη την σημασία της λέξεως. Είμαστε προς την κατεύθυνση και εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και μάλλον θα κάνουμε μια με δύο ενισχύσεις αλλά δεν θέλω να το δέσετε αυτό είναι στην ευθύνη του προπονητή».

Για τους στόχους:
«Περισσότερο πράττουμε και λιγότερο μιλάμε. Μιλάμε πολύ σπάνια όλοι μας. Γιατί θέλουμε περισσότερο να μιλάνε οι πράξεις μας σε όλα τα επίπεδα. Και στο εμπορικό κομμάτι, και στο τεχνικό κομμάτι και στο ποδοσφαιρικό κομμάτι και στην οργάνωση. Δεν θέλουμε ούτε δηλώσεις βαρύγδουπες, ούτε φανφάρες και να βάζουμε ψηλά τον πήχη. Είμαστε απόλυτα συνεπής σε ότι είπαμε πριν 2 μήνες. Βήμα βήμα όλοι μαζί για την επιτυχία, όποια και αν είναι αυτή».

Για το φιλικό με τον Άρη:
«Είμαστε μια ποδοσφαιρική ανώνυμη εταιρία και κοιτάμε το δικό μας σπίτι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με κανέναν. Είμαστε αυτοί που είμαστε. Δεν έχουμε ούτε έχθρες, ούτε φιλίες με κανέναν, κοιτάμε το δικό μας σπιτικό, την δική μας ομάδα, πως θα είμαστε εμείς υγιείς και συνεπείς στις υποχρεώσεις μας, στις προγραμματικές μας δηλώσεις , στα έργα που έχουμε υποσχεθεί να κάνουμε και όλοι μαζί σαν μια γροθιά να πορευτούμε. . Το παιχνίδι της Κυριακής είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όχι τόσο αγωνιστικό, ουσιαστικά είναι το 3ο φιλικό της ομάδας σε μια περίοδο που η ομάδα μοντάρεται. Είναι σημαντικό για ένα παιδί αρκετά άτυχο και έχει την ανάγκη και την υποστήριξη όλων μας. Όχι αν θα παίξουμε με 3-5-2, 4-4-2 και αν θα βάλουμε και 5 γκολ, αυτό έρχεται σε δεύτερη μοίρα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα