Θεοδωρίδης: «Στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς, αλλά και στους υπόλοιπους!»

Θεοδωρίδης: «Στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς, αλλά και στους υπόλοιπους!»

Gazzetta team
Θεοδωρίδης: «Στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς, αλλά και στους υπόλοιπους!»

bet365

Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, αφιέρωσε τη νίκη στον Βαγγέλη Μαρινάκη, στον κόσμο του «ερυθρολεύκων» αλλά και σε όλη την Ελλάδα!

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5%* στο Λίβερπουλ – Χόφενχαϊμ. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σάββας Θεοδωρίδης:

«Είμαι ενθουσιασμένος. Την αφιερώνω στον πρόεδρο μας. Εκανε του κόσμου τις θυσίες και έφερε παικταράδες. Δεν έχετε δει ακόμα τίποτα. Κερδίσαμε τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια και καταλαβαίνετε πόσους βαθμούς δώσαμε στην Ελλάδα. Ελπίζω και το εύχομαι από καρδιάς να κάνουν το ίδιο και ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ.

Παίξαμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, σε ένα πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο. Χάσαμε κι εμείς γκολ, έχασαν κι αυτοί γκολ αλλά ήμουν σίγουρος ότι θα προκριθούμε. Θέλω όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού ν' αγκαλιάσει την ομάδα. Την αφιερώνουμε στα 5 εκατομμύρια Ολυμπιακούς αλλά και στα υπόλοιπα 5 εκατομμύρια. Γιορτάσαμε μέσα στο κέντρο του γηπέδου όλοι μαζί. Ολοι όσοι είναι στην ομάδα. Εχουμε χτίσει μια παντοκρατορία. Εχουμε έναν εκπληκτικό προπονητή και μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα ο Καπίνο. Είναι ένας μεγάλος τερματοφύλακας και υπολογίζω πάρα πολύ σε αυτόν.

Αφιερώνεται σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι να έχουμε και μια καλή κλήρωση. Πιστεύω πως κάτι θα κάνει ο πρόεδρος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα