Νίκη (1-3) για τον Άρη στην Αριδαία

Νίκη (1-3) για τον Άρη στην Αριδαία

Gazzetta team
Νίκη (1-3) για τον Άρη στην Αριδαία

bet365

Ο Άρης επικράτησε του Αλμωπού με 1-3 σε φιλικό παιχνίδι που έγινε στην Αριδαία στο τρίτο φετινό φιλικό παιχνίδι του. Καπνίδης, Μουμίν και Διαμαντόπουλος σημείωσαν τα τέρματα για τους «κίτρινους».

Η ομάδα του Δημήτρη Σπανού παρουσίασε προβληματική εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ωστόσο πολύ νωρίς – στο 2ο λεπτό του αγώνα – ο Αντώνης Καπνίδης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Ο Αλμωπός Αριδαίας είχε τη δυνατότητα να ισοφαρίσει καθώς κέρδισε πέναλτι στο 16ο λεπτό αλλά ο Αναγνωστόπουλος νίκη τον Ελευθεριάδη από τα έντεκα βήματα. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν για δεύτερη φορά πέναλτι στο 40ο λεπτό και μετά από εύστοχη εκτέλεση από τον Χαρίση ισοφάρισαν στο σκορ(1-1).

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Δημήτρης Σπανός προχώρησε σε πολλές αλλαγές χρησιμοποιώντας κατά βάση τους παίκτες που υπολογίζει για το βασικό σχήμα και είδε την ομάδα του να ανεβάζει επίπεδα απόδοσης. Στο 57’ μετά από σέντρα του Στεφάνοβιτς ο Μουμίν έδωσε το προβάδισμα (1-2) στον Άρη για να ακολουθήσει η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Διαμαντόπουλος στο 79’ κι έτσι διαμορφώθηκε το τελικό 1-3.

Αλμωπός Αριδαίας: Κιουλτζόπουλος, Αναστασιάδης, Σαμαρόπουλος, Πετρόφ, Ελευθεριάδης Γ., Μέντης, Πετρίδης, Κριστιάνο Μεντί, Ελευθεριάδης Λ., Χαρίσης

Ο Άρης άρχισε τον αγώνα με την εξής ενδεκάδα: Αναγνωστόπουλος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Κλιγγόπουλος, Ντε Σόουζα, Νίκιτς, Μουμίν, Λώττας(34΄Ντάγκρας), Μπαργκάν, Κάσσος, Διαμαντόπουλος.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν επίσης οι: Καντιμοίρης, Τσουμάνης, Μαραγκός, Τζανακάκης, Παυλίδης, Δεληζήσης, Πασάς, Στεφάνοβιτς, Καπνίδης και Μπούρμπος, Ντάγκρας.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα