Από την Μίλαν στην Τουρκία οι Παλέτα και Γκόμες

Θοδωρής Βασίλης
Από την Μίλαν στην Τουρκία οι Παλέτα και Γκόμες

bet365

Μετά την μεταγραφική ενίσχυση, ήρθε η ώρα στην Μίλαν για αποχωρήσεις. Γκαμπριέλ Παλέτα και Γκουστάβο Γκόμες ετοιμάζονται να αφήσουν τα «ροσονέρι» για Τουρκία και τις Φενέρμπαχτσε και Τραμπζονσπόρ αντίστοιχα.

Βαλίτσες για Τουρκία ετοιμάζουν οι Γκάμπριελ Παλέτα και Γκουστάβο Γκόμες. Οι δύο κεντρικοί αμυντικοί δεν είναι στα πλάνα του Βιτσέντζο Μοντέλα και η Μίλαν ετοιμάζεται να τους δώσει στην γειτονική χώρα.

Σύμφωνα με την Gazzetta dello Sport, ο Αργεντινός Παλέτα είναι μια ανάσα από την Φενέρμπαχτσε, με τις επαφές των δύο ομάδων να είναι προχωρημένες, την ώρα που ο Γκόμες ετοιμάζεται να μετακομίσει στην Τραπεζούντα και την Τραμπζονσπόρ με τις μεταγραφές να είναι θέμα ωρών για να ολοκληρωθούν.

Οι μεγαλύτερες διοργανώσεις στη Vistabet. Παίξε νόμιμα με προσφορά ημέρας* στο Πλατανιάς – Παναθηναϊκός. *Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα