Ανακοίνωσε φιλικό με την Ομόνοια Λευκωσίας ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε φιλικό με την Ομόνοια Λευκωσίας ο ΟΦΗ

Ανακοίνωσε φιλικό με την Ομόνοια Λευκωσίας ο ΟΦΗ

Την Ομόνοια Λευκωσίας θα αντιμετωπίσει ο ΟΦΗ σε φιλική αναμέτρηση, την Κυριακή 27 Αυγούστου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι θα είναι το πρώτο δυνατό τεστ για τους Κρητικούς, μετά την επιστροφή τους από το Καρπενήσι και το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του.

Η ανακοίνωση:

«Είναι πλέον και επίσημο. Ο ΟΦΗ θα δώσει την Κυριακή 27 Αυγούστου φιλικό παιχνίδι με την Κυπριακή Ομόνοια Λευκωσίας στο Γεντί Κουλέ.

Οι συζητήσεις των δυο πλευρών, τις τελευταίες ημέρες είχαν θετική κατάληξη και η Κυπριακή ομάδα, έρχεται στο Ηράκλειο για ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

Το φιλικό θα γίνει την Κυριακή (27/8) το απόγευμα και θα αποτελέσει ουσιαστικά το πρώτο δυνατό τεστ για τον ΟΦΗ, και μάλιστα μπροστά στο κοινό του, μετά την επιστροφή της ομάδας απο το Καρπενήσι, όπου πραγματοποίησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 καλεί τον κόσμο της ομάδας, να έρθει την Κυριακή στο γήπεδο και να πάρει μια πρώτη γεύση απο την φετινή ομάδα, η οποία ευελπιστούμε όλοι ότι θα μας χαρίσει αυτό που όλοι θέλουμε, δηλαδή την άνοδο στην Σούπερ Λίγκ.

Το φιλικό θα γίνει την Κυριακή (27/8) το απόγευμα και λεπτομέρειες για τους φιλάθλους θα ανακοινωθούν τις  επόμενες ημέρες».

Best of internet