Μετζ - Μονακό 0-1

Gazzetta team
Μετζ - Μονακό 0-1

bet365

Ο Φαλκάο σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι και η Μονακό (ξανά χωρίς τον Μπαπέ) κέρδισε με 1-0 την Μετζ για να κάνει το τρία στα τρία.

Ο Μπαπέ έμεινε εκτός αποστολής, με το μέλλον του να είναι αβέβαιο, αλλά ο Φαλκάο καλύπτει και με το παραπάνω το κενό του. Ο Κολμβιανός σκόραρε και στην τρίτη αγωνιστική και με δικό του γκολ στο 78’ η Μονακό επιβλήθηκε με 1-0 της Μετζ για να κάνει το απόλυτο. Οι Μονεγάσκοι ήταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια, αλλά δυσκολεύτηκαν στην τελική προσπάθεια. Απείλησαν μόνο με στημένα των Λεμάρ και Μουτίνιο στο πρώτο μέρος και το 0-0 έμεινε φυσιολογικά μέχρι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Ζαρντίμ έκανε πιο επιθετική την ομάδα του με την είσοδο του Καρίγιο και ο Αργεντίνος έφτασε μία ανάσα από το γκολ στο 59΄, όταν είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι. Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τους Ρου και Ντιντιγιόν, αλλά το γκολ ήρθε για την Μονακό με τον Φαλκάο να κάνει το τελικό 0-1 στο 78’ έπειτα από ασίστ του Γκεζάλ. Αυτή ήταν η 15η συνεχόμενη νίκη για τους πρωταθλητές, που έσπασαν το ρεκόρ της Μπορντό (14) και έγραψαν ιστορία.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα