Γαλανόπουλος: «Μη δεχθούμε γκολ και... τα υπόλοιπα θα έρθουν» (gTV)

Γιώργος Τσακίρης
Γαλανόπουλος: «Μη δεχθούμε γκολ και... τα υπόλοιπα θα έρθουν» (gTV)

bet365

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έκανε λόγο για περίεργο αποτέλεσμα μετά το 0-0 της ΑΕΚ με τη Μπριζ και οριοθέτησε το στόχο της «Ένωσης» για τον επαναληπτικό της Αθήνας την επόμενη εβδομάδα... ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΚΙΡΗΣ

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, παρά το γεγονός πως για περισσότερο από μισή ώρα αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο, άντεξε και κατάφερε να φύγει από το Βέλγιο με το ισόπαλο αποτέλεσμα δίχως γκολ, έτσι ώστε να κριθεί η πρόκριση στους ομίλους του Europa League στο ΟΑΚΑ, την επόμενη Πέμπτη.

Μιλώντας στην κάμερα του gTV από το αεροδρόμιο, λίγο πριν την επιστροφή της ΑΕΚ στη βάση της, ο Κώστας Γαλανόπουλος είπε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο μπήκαμε καλά στα πρώτα λεπτά. Από εκεί και πέρα η Μπριζ με τον κόσμο της και την ωραία ατμόσφαιρα στο γήπεδο, ανέβηκε και μας πίεσε. Κρατήσαμε το μηδέν στο πρώτο ημίχρονο, βγήκαμε στο δεύτερο και στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν αυτά τα απρόοπτα... Πήραμε την κόκκινη κάρτα, έπρεπε ν' ανταπεξέλθουμε αυτές τις συνθήκες και νομίζω τα καταφέραμε».

Για το 3-5-2 που χρησιμοποίησε ο Χιμένεθ κι αυτό ταίριαξε στην ομάδα, ο 19χρονος μέσος είχε να τονίσει:

«Είναι αναλόγως το παιχνίδι. Θέλαμε να χτυπήσουμε στην κόντρα, όπως έγινε στις πρώτες 2-3 φάσεις του αγώνα που φτάσαμε κοντά στο γκολ. Δεν ήρθε, προσπαθήσαμε να πάρουμε ό,τι περισσότερο μπορούσαμε».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε στην αίσθηση που του αφήνει το τελικό 0-0 και τι περιμένει από τον επαναληπτικό:

«Δεν θεωρείται πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι περίεργο. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να δεχθούμε γκολ εντός έδρας και τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους».

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα