Οι παίκτες της ΑΕΚ σε ακτίνες

Οι παίκτες της ΑΕΚ σε ακτίνες

Γιώργος Ντυμένος
Οι παίκτες της ΑΕΚ σε ακτίνες

bet365

Οι «κιτρινόμαυροι» απέσπασαν στο Βέλγιο ένα θετικό αποτέλεσμα και το gazzetta.gr περνάει από ακτίνες τους παίκτες του Χιμένεθ
Ας δούμε τις ακτίνες των παικτών της ΑΕΚ που απέσπασαν σήμερα «λευκή» ισοπαλία στο Βέλγιο από την Μπριζ.
ΑΝΕΣΤΗΣ
Σταθερός, με σωστές επεμβάσεις και συγχρονισμό, έδινε την αίσθηση της σιγουριάς κάτω από τα γκολπόστ. Στο 69' έκανε μία πολύ καλή απόκρουση και βοήθησε πάρα πολύ. Δείγμα της πολύ καλής του εμφάνισης ήταν ότι στις καθυστερήσεις έκανε ακόμη μία σωστή έξοδο και ο Τσόσιτς έσπευσε να τον συγχαρεί ανακουφισμένος.
ΜΠΑΚΑΚΗΣ
Είχε το πιο δύσκολο έργο από όλους τους αμυντικούς της Ενωσης, αφού απέναντί του υπήρχε ο Ντένις, που είναι πολύ γρήγορος και δραστήριος. Παρόλα αυτά ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις του αγώνα και το ταμείο ήταν θετικό. Βασικά... πάρα πολύ καλό. Με αποκορύφωμα μία πολύ καλή επέμβασή του στο 34'.
ΤΣΟΣΙΤΣ
Κυρίως μετά την αποβολή του Λιβάγια είχε, όπως άλλωστε όλοι οι «κιτρινόμαυροι», πάρα πολύ δουλειά. Εδωσε «μάχες», κέρδισε αρκετές και στο 80' το κοντέρ του... έγραψε ένα σημαντικό κόψιμο σε αντίπαλο σουτ. Μάλιστα στο 90' θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά η μπάλα μετά το τακουνάκι του κόντραρε στον Τσιγκρίνσκι.
ΒΡΑΝΙΕΣ
Στο πρώτο ημίχρονο έδειχνε νευρικός σε κάποια σημεία, με αποκορύφωμα την κάρτα που πήρε στη σέντρα για αντικανονικό μαρκάρισμα στο 23'. Στο δεύτερο μισό όμως.... πάτησε γκάζι. Ξεκίνησε ιδανικά (δύσκολο κόψιμο στο 50') και έκτοτε κέρδισε σχεδόν όλες τις «μάχες».
ΤΣΙΓΚΡΙΝΣΚΙ
Στο πρώτο μισό διεκδικεί και στα σημεία κερδίζει τον τίτλο του κορυφαίου της Ενωσης. Ο Ουκρανός στόπερ «καθάριζε» ότι... κινούνταν και κυρίως... μένει η επέμβασή του στο 24', σε κάθετη που επιχείρησαν οι γηπεδούχοι. Παράλληλα και στον αέρα ήταν αρκετά καλός. Στο δεύτερο μισό είχε επίσης καλές επεμβάσεις και γενικά βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των διακριθέντων. Μάλιστα κανά δυο φορές τον είδαμε να ψάχνει συμπαίκτη του με μακρινές μπαλιές.
ΛΟΠΕΣ
Προσπάθησε να κάνει κούρσες, πολλές φορές στο πρώτο ημίχρονο τον είδαμε σε θέση φορ αλλά στο δεύτερο μισό, είχε το νου του και λογικά στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Είχε «θεματάκια», αλλά και καλές στιγμές.
ΣΙΜΟΕΣ
Στο πρώτο μισό «πάτησε» πολλές φορές στην αντίπαλη περιοχή, οι Μάνταλος, Λιβάια τον «έψαχναν» και είχε μία πολύ καλή στιγμή στο 12'. Στο δεύτερο μισό και κυρίως μετά την αποβολή του Λιβάια, έδωσε μεγαλύτερη βαρύτητα στα ανασταλτικά του καθήκοντα. Πάντως θα μπορούσε να «ηρεμήσει» κάποιες φορές το παιχνίδι της Ενωσης. Αντικαταστάθηκε στο 86'.
ΓΑΛΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
Ο μικρός τα πήγε πολύ καλά. Δεν ήταν αλάνθαστος, αλλά έτρεξε, κέρδισε «μονομαχίες» και προσέθεσε στο ενεργητικό του μία καλή εμφάνιση. Με πολλά «πνευμόνια», βοήθησε αρκετά.
ΜΑΝΤΑΛΟΣ
Ξεκίνησε «διαβολεμένα». Στο 4' απώλεσε μία πολύ καλή ευκαιρία που «έφτιαξε» ο ίδιος, στο 5' από δική του σέντρα παραλίγο να είχαμε το αυτογκόλ υπέρ της ΑΕΚ και στο 22' επίσης η Ενωση είχε μία πολύ καλή στιγμή μετά από δική του ενέργεια. Στην συνέχεια και κυρίως μετά την αποβολή του Λιβάια έπεσε η απόδοσή του, αλλά ο διεθνής χαφ ήταν εκ των κορυφαίων. Αντικαταστάθηκε στο 73΄.
ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ
Ηταν για 58 λεπτά ο παρτενέρ του Λιβάια στην επίθεση, αλλά σε ένα χρονικό διάστημα που η Ενωση ήταν αρκετά απειλητική, εκείνος δεν φάνηκε. Δεν τον λες αρνητικό, αλλά δεν τον αισθάνθηκε η αντίπαλη άμυνα.
ΛΙΒΑΪΑ
Στο διάστημα που αγωνίστηκε ήταν εκ των κορυφαίων και η αποβολή του στο 59' ήταν τουλάχιστον «αυστηρή». Μέχρι τότε έδειχνε πάρα πολύ δραστήριος. Εβγαινε εκτός περιοχής και δημιουργούσε φάσεις με πλέον χαρακτηριστικές τις δύο που «έβγαλε» στον Σιμόες (12', 27') και τη μία στον Λόπες (38').
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
Μπήκε στο 58' αντί του Κλωναρίδη και παρότι σχεδόν αμέσως μετά η Ενωση έμεινε με 10 παίκτες, έκανε πολύ περισσότερα πράγματα από τον συμπαίκτη του στον επιθετικό τομέα. Δοκίμασε τα πόδια του (62', 76'), προσπάθησε να πλαγιοκοπήσει και η αντίπαλη άμυνα τον αισθάνθηκε.
ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ
Πέρασε στο ματς στο 73', σε μία χρονική στιγμή που η Μπριζ πίεζε και έπρεπε να προσφέρει ηρεμία στον άξονα. Προσπάθησε να φέρει εις πέρας την αποστολή του, σε ένα «δύσκολο» σημείο για την Ενωση, όπου έπαιζε με παίκτη λιγότερο.
ΑΪΝΤΆΡΕΒΙΤΣ
Μπήκε στο 86' και έκανε λάθος στις πρώτες επαφές του με την μπάλα, που τελικά δεν κόστισαν για την Ενωση.
 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα