Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της

Το κάλεσμα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον κόσμο της

Με ανακοίνωσή της η ασπρόμαυρη ΠΑΕ καλεί τους φίλους της ομάδας απόψε στο γήπεδο της Τούμπας, δίνοντας σχετικές οδηγίες και ζητώντας φίλαθλη συμπεριφορά. 

Όπως τονίζει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον τίτλο της ανακοίνωσής της: «Μαζί μπαίνουμε στους ομίλους»!

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σας προσκαλεί στην Τούμπα για να κάνουμε μαζί το αποφασιστικό βήμα εισόδου στους ομίλους του Europa League απέναντι στην Έστερσουντς.

Η παρουσία και η συνεχής σας στήριξη είναι απαραίτητη για να συνεχίσει ο Δικέφαλος να βελτιώνει την θέση του στην ευρωπαϊκή κατάταξη.

Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας να μείνουν μακριά από παραβατικές συμπεριφορές, να μην αναρτούν πανό με υβριστικό ή πολιτικό περιεχόμενο, να μην πετούν αντικείμενα, να μην κάνουν χρήση πυρσών, βεγγαλικών, κροτίδων, μηχανημάτων λέιζερ, να μην δώσουν την αφορμή για να τιμωρηθεί το γήπεδό μας ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Σας καλούμε να είστε συνεργάτες μας σε μια ακόμη γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου στην Τούμπα.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, οι θύρες θα ανοίξουν στις 18:30 και τα εκδοτήρια θα είναι ανοιχτά ως την έναρξη του αγώνα. Προτιμήστε την έγκαιρη αγορά εισιτηρίου και την έγκαιρη προσέλευση για την αποφυγή συνωστισμού.

Η θύρα 8 θα διατεθεί στους φιλοξενούμενους και οι κάτοχοι κάρτας στάθμευσης θα χρησιμοποιούν τα σχολεία περιμετρικά του γηπέδου.

Σας περιμένουμε!».

Best of internet