Πρίγιοβιτς: «Να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα»

Πρίγιοβιτς: «Να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα»

Πρίγιοβιτς: «Να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα»

Η κυριαρχία στο γήπεδο προκειμένου να μην δοθεί κανένα δικαίωμα στην Έστερσουντ, είναι το ζητούμενο για τον Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς για τα ματς με τους Σουηδούς για τα playoffs του Europa League.

Ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν το αυριανό ματς με την Έστερσουντ για τα playoffs του Europa League ανέφερε:

Για το τι έχει αλλάξει μετά την έλευση του Ράζβαν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ: «Έχει αλλάξει ο τρόπος προσέγγισης, υπάρχει περισσότερη δυναμική στις ασκήσεις και δεν χάνουμε χρόνο».

Για την Έστερσουντ και το γεγονός ότι απέκλεισε την Γαλατασαράι: «Είναι αλήθεια, ότι η Έστερσουντ είναι μία ομάδα που ξεχωρίζει. Εμείς παίρνουμε το παιχνίδι στα σοβαρά, ήταν έκπληξη σίγουρα το γεγονός ότι απέκλεισαν την Γαλατασαράι, αλλά εμείς δεν πρέπει να τους δώσουμε αυτή τη δυνατότητα. Η Έστερσουντ, είναι μία ομάδα που βασίζεται στα φυσικά της προσόντα. Εμείς αυτό που πρέπει να κάνουμε, είναι να μην τους δώσουμε κανένα δικαίωμα και να κάνουμε το παιχνίδι μας».

Για το αν θεωρεί πιο κρίσιμο το αυριανό ή το δεύτερο παιχνίδι: «Πρέπει να γίνουν τα πράγματα ξεκάθαρα από αύριο, πρέπει να παίξουμε ποδόσφαιρο κυριαρχίας, έχουμε τη δυνατότητα να το κάνουμε αυτό, έτσι ώστε να δείξουμε και που πάνε τα πράγματα».

Για το γεγονός ότι η Έστερσουντ έχει πολλά περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της: «Βρίσκεται σε ρυθμό σίγουρα, έχει περίπου 20 παιχνίδια, αλλά εμείς νιώθουμε πολύ καλά στο επίπεδο φυσικής κατάστασης και θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε».

Για τα πρωταθλήματα της Νορβηγίας και της Σουηδίας: «Αναπτύσσονται συνεχώς, υπάρχουν τα μίντια και τα γήπεδα που αναπτύσσονται. Είναι πολύ καλά πρωταθλήματα, που βασίζονται κυρίως στα φυσικά προσόντα».

Για το τι γνωρίζει για την Έστερσουντ: «Όταν βρισκόμουν στην Σουηδία δεν ήταν στην Α'Εθνική, αλλά παρακολούθησα το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Είναι μία οργανωμένη ομάδα, δεν φοβάται τις μονομαχίες, αλλά κι εμείς ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Θα προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε».

Best of internet