Με το... ζόρι βασικός ο Γκραβράνοβιτς

Με το... ζόρι βασικός ο Γκραβράνοβιτς

Με το... ζόρι βασικός ο Γκραβράνοβιτς

bet365

Μπορεί οι πρώτες εκτιμήσεις να μιλούσαν για απουσία δυο εβδομάδων, ωστόσο ο Κεκ έβαλε με το... ζόρι τον Γκραβράνοβιτς στην αποστολή! Τεράστιο ρίσκο για τον φορ της Ριέκα.

Το πρόβλημα στους προσαγωγούς μπορεί να μην ήταν τόσο σοβαρό όσο αρχικά είχε εκτιμηθεί και ο Γκραβράνοβιτς να είναι στην αποστολή για το ματς με τον Ολυμπιακό, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως ο παίκτης είναι έτοιμος. Οι λύσεις στην επίθεση της Ριέκα είναι ελάχιστες και ο Κεκ προτίμησε τον Ελβετό που είναι ανέτοιμος, παρά κάποια εναλλακτική. «Είμαι πεπεισμένος πως έχουμε την ποιότητα και αξίζουμε περισσότερα σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Είμαι καλύτερα, θα κάνω τα πάντα για να προλάβω το ματς. Εχουμε επενδύσει πολλά σε αυτά τα παιχνίδια» τόνισε ο Ελβετός, ο οποίος σύμφωνα με τον Τύπο της Κροατίας δεν θα είναι έτοιμος ούτε στο 70%, με τον κόουτς να ρισκάρει αρκετά!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα