Νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας η Παναχαϊκή

Gazzetta team
Νίκησε τον Απόλλωνα Λάρισας η Παναχαϊκή

bet365

Η Παναχαϊκή επικράτησε σε φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0.

Την προετοιμασία της στο Καρπενήσι ολοκλήρωσε η Παναχαϊκή το Σάββατο, μετά τη νίκη της επί του Απόλλωνα Λάρισας με 1-0. Το γκολ της νίκης για τους Πατρινούς, σημείωσε ο Μαστραντωνάκης μόλις στο 19', μετά από ασταθή απόκρουση του γκολκίπερ του Απόλλωνα Λάρισας.

Οι Λαρισαίοι, διαμαρτύρονται για πέναλτι στον Σαχινίδη, ωστόσο δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα για την ισοφάριση, με αποτέλεσμα να ηττηθούν στο τελευταίου τους φιλικό στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Αγουρίδης, Γκίνο, Φωτάκης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης, Αποστολόπουλος, Λουμπαρδέας, Γκέσιος, Μουτακόπουλος, Μπουζίκας. Έπαιξαν ακόμη και οι: Χαλκιάς, Σούλης, Πολίμος, Αργυρόπουλος, Σωτηράκος, Στεργίδης, Κωνσταντακόπουλος, Πολυχρόνης, Κυνηγόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μασούρας, Μωραϊτης, Αντωνακόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Κραβαρίτης (35' Παϊτέρης - 62' Φιρινίδης), Σκούπρας, Καμπέρης, Ανδρέου Β., Παπαζαχαρίας, Χατζής, Διβανές, Σουλίδης, Σαχινίδης, Καρακατσάνης, Κολοβός. Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι Σάββας, Κουρτεσιώτης, Ιορδανίδης, Ανδρέου Δ., Αγρόδημος, Μαυριάς, Ιβανίδης (78' Λουκάς), Συράκος, Μίλιτς.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα