Ρουμενίγκε: «Προτιμώ το γήπεδο από τον Νεϊμάρ»

Gazzetta team
Ρουμενίγκε: «Προτιμώ το γήπεδο από τον Νεϊμάρ»

bet365

Ξεκάθαρος ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Κάρλ Χάιντς Ρουμενίγκε, ανέφερε πως φυσικά και προτιμά την κατασκευή του γηπέδου από μια μεταγραφή σαν του Νεϊμάρ.

Η αλήθεια είναι πως η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Παρί έχει γίνει το βασικό θέμα συζήτησης για κάθε ποδοσφαιρόφιλο. Λογικό βέβαια από την στιγμή που μόνο η ρήτρα η οποία πληρώθηκε έφτασε τα 220.000.000 ευρώ, με το κόστος της μεταγραφής συνολικά να είναι πολύ μεγαλύτερο αν βάλουμε μέσα και το συμβόλαιο του παίκτη.

Για το θέμα αυτό μίλησε και ο εκτελεστικός διευθυντής της Μπάγερν Καρλ Χάινς Ρουμενίγκε ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε πως προτιμά το ότι η ομάδα του έφτιαξε γήπεδο, παρά με τα ίδια λεφτά να έπαιρνε έναν παίκτη. Αναλυτικά ανέφερε: «Εθεσα ένα ερώτημα στον εαυτό μου. Τί θα προτιμούσα; Τον Νεϊμάρ ή την Αλιάντς Αρένα; Οφείλω να σας πω ξεκάθαρα ότι θα προτιμούσα την Αλιάντς Αρένα. Μάλιστα, τα χρήματα που ξοδεύτηκαν συνολικά για τη μεταγραφή του ίσως ξεπερνούν το κόστος της κατασκευής του γηπέδου μας. Γενικά όμως, ως Μπάγερν έχουμε διαφορετική φιλοσοφία. Δεν θέλουμε και δεν μπορούμε να δαπανήσουμε τόσα χρήματα. Νομίζω πως αυτό το αποδέχονται ως σωστό οι φίλοι μας».

Για το μέλλον: «Νομίζω ότι πρέπει να καθήσουμε όλοι στο ίδιο τραπέζι, η FIFA, η UEFA, η FIFPro, οι ευρωπαϊκές λίγκες και να το συζητήσουμε. Πρέπει να αρχίσουμε να εφαρμόζουμε κανόνες με βάση την κοινή λογική. Σε διαφορετική περίπτωση θα επικρατήσει σύγχυση στον κόσμο, οι φίλαθλοι θα χάσουν την επαφή τους με το άθλημα».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα