Κατέρρευσε ο Ζούπαριτς, σε απόγνωση ο κόουτς Κεκ!

Κατέρρευσε ο Ζούπαριτς, σε απόγνωση ο κόουτς Κεκ!

Κατέρρευσε ο Ζούπαριτς, σε απόγνωση ο κόουτς Κεκ!

bet365

Απίστευτα πράγματα με τραυματισμούς και προβλήματα σε Ριέκα με τον Ζούπαριτς να έχει λιποθυμικό επεισόδιο, έχοντας καταρρεύσει στο γήπεδο και ενώ υπάρχουν οι τραυματίες Μπράνταριτς, Γκραβράνοβιτς και Ζούτα!

Από το κακό στο χειρότερο η Ριέκα, με τους Κροάτες να θέλουν... ευχέλαιο! Ο Ζούπαριτς παρά την αρχική πληροφόρηση, όπως προκύπτει κατέρρευσε στο γήπεδο στο περιθώριο του ματς με την Όσιγιεκ! Είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο, έχοντας πρόβλημα στο να απαπνεύσει σωστά.

Ο παίκτης συνήλθε στον δρόμο για το νοσοκομείο με τις πρώτες εκτιμήσεις να μιλούν για σημάδια σοβαρής κόπωσης. Ο Μπράνταριτς ως γνωστόν έχει βγάλει τον ώμο του, ο Γκαβράνοβιτς έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και ενώ τραυματίας είναι και ο Ζούτα, που επίσης χτύπησε. Βάλτε και τις δύο αποβολές στον αγώνα με την Όσιγιεκ και κάπως έτσι ο κόουτς Κεκ είναι σε απόγνωση! Ο Κεκ μιλώντας για τον Ζούπαριτς τόνισε πως πραγματικά δεν έχει πλήρη εικόνα το τι έγινε ενώ ο παίκτης ήταν επηρεασμένος σύμφωνα με τον ίδιο από έναν τσακωμό που είχε με μέλος της οικογενείας του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα