Στα πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη! (vid)

Gazzetta team
Στα πλέι οφ ο ΑΠΟΕΛ του Δώνη! (vid)

bet365

Ενα εκρηκτικό δίλεπτο στην παράταση ήταν αρκετό για τον ΑΠΟΕΛ, να διαλύσει 4-0 τη Βιτορούλ και να προκριθεί στην επόμενη φάση, με τον Δώνη να κάνει απίθανο ντεμπούτο.

Θρίαμβος του ΑΠΟΕΛ στο ντεμπούτο του Δώνη στον πάγκο της ομάδας και πανηγυρική πρόκριση στα πλέι οφ του Champions League μετά τη νίκη με 4-0 επί της Βιτορούλ στην παράταση. Κακό α' ημίχρονο με τους Ρουμάνους να μπαίνουν δυνατά και να έχουν δοκάρι στο 3ο λεπτό με τον Κόμαν. Το γκολ που έστειλε το ματς στην παράταση ήρθε στο 53' , έπειτα από κόρνερ του Αλωνεύτη και κεφαλιά του Καρλάο. Οι Κύπριοι ήταν καλύτεροι, έχασαν πολλές ευκαιρίες, αλλά δε μπόρεσαν να πάρουν την πρόκριση στην κανονική διάρκεια. Αυτή όμως ήρθε στην παράταση. Σε ένα δίλεπτο -φωτιά το 1-0 έγινε 3-0. Ο Μερκής στο 93′ πέτυχε το 2-0 και το 3-0 έγινε από τον Ντε Καμάργκο. Το 4-0 διαμορφώθηκε από τον Εφραίμ στο 105'.

Σοκ για τη Ντιναμό Κιέβου στο τέλος, ηττήθηκε 2-0 από τη Γιουνγκ Μπόις στη Βέρνη κι έμεινε εκτός συνέχειας. Η πρωταθλήτρια Τσεχία Σλάβια αν και ηττήθηκε 2-1 από τη ΜΠΑΤΕ πέρασε στην επόμενη φάση, χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα. Στα Σκόπια τα βρήκε σκούρα, αλλά στη Δανία η Κοπεγχάγη δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα και διέλυσε 4-1 τη Βαρντάρ. Στην επόμενη φάση και η Αστάνα παρά την ήττα στη Βαρσοβία. Σούπερ η Στεάουα στην Τσεχία, διέλυσε 4-1 την Πλζεν και συνεχίζει για τ' αστέρια, ενώ η πρωτάρα Νις με το 2-2 στην Ολλανδία βρέθηκε στα πλέι οφ! Η Ριέκα κράτησε τη Σάλτσμπουργκ μακριά από τα δίχτυα της και πήρε το εισιτήριο, όπως άλλωστε και η Μάριμπορ με τη δεύτερη νίκη της. Η Σέλτικ νίκησε και στη Νορβηγία τη Ρόζενμποργκ.

Τα αποτελέσματα

ΤΣΣΚΑ - ΑΕΚ 1-0
ΑΠΟΕΛ - Βιτορούλ 4-0 παρ.
ΜΠΑΤΕ - Σλάβια 2-1
Μπασασεχίρ - Μπριζ 2-0
Κοπεγχάγη - Βαρντάρ 4-1
Πλζεν - Στεάουα 1-4
Γιουνγκ Μπόις - Ντιναμό 2-0
Χαφναρφιόρντουρ - Μάριμπορ 0-1
Λουντογκόρετς - Χάποελ Μπερ Σεβά 3-1
Αγιαξ - Νις 2-2
Λέγκια - Αστάνα 1-0
Ρόζενμποργκ - Σέλτικ 0-1
Ριέκα - Σάλτσμπουργκ 0-0
Ολυμπιακός - Παρτιζάν 2-2

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα