Ο Κλάους τέθηκε off για τη ρεβάνς

Ο Κλάους τέθηκε off για τη ρεβάνς

Ο Κλάους τέθηκε off για τη ρεβάνς

bet365

Ξαφνικό πρόβλημα με τον Στέφανο Αθανασιάδη παρουσιάστηκε στην τελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από τη ρεβάνς με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ.

Οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο Έλληνας επιθετικός στους προσαγωγούς είναι η αιτία που αποχώρησε από την τελευταία προπόνηση του «Δικεφάλου» στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Έτσι ο Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς αναγκάστηκε να τον αφήσει εκτός της αποστολής για την αναμέτρηση της Πέμπτης. Εκτός έμειναν και οι Λεβέκ, Κάτσε, Ζάιρο, Κωνσταντινίδης, Λημνιός, Σιαμπάνης, Μπρκιτς.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του ο Σέρβος προπονητής του ΠΑΟΚ για τον αγώνα με την Ολιμπίκ είναι οι: Ρέι, Μελίσσας, Λέοβατς, Πούγγουρας, Δεληγιαννίδης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαλεζάς, Σάχοφ, Κάνιας, Τσίμιροτ, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Κάμπος, Ενρίκε, Μακ, Κουλούρης, Πρίγιοβιτς.

Το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης αφορούσε την τακτική και πιο συγκεκριμένα την συνολική αμυντική λειτουργία και την μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση. Ειδική εξάσκηση πραγματοποιήθηκε στην αντιμετώπιση και εκμετάλλευση των στημένων φάσεων.

Οι Ντόριαν Λεβέκ, Ζέλικο Μπρκιτς, Γιάννης Μυστακίδης, Παναγιώτης Γλύκος συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα