Γκοντσαρένκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

Γιώργος Τσακίρης
Γκοντσαρένκο: «Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε»

bet365

Ο Βίκτορ Γκοντσαρένκο, μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για την ρεβάνς με την ΑΕΚ, τονίζοντας πως η ΤΣΣΚΑ γνωρίζει τι πρέπει να κάνει με την Ένωση. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΟΣΧΑ: Γιώργος Τσακίρης

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είναι δύσκολο να σε εκπλήξει ένας αντίπαλος πλέον. Όλες οι ομάδες παίζουν και αποκαλύπτουν τα χαρτιά τους. Η ΑΕΚ έδινε απέναντί μας το πρώτο της επίσημο ματς για τη σεζόν, αλλά δεν ήταν δύσκολο να βρούμε φιλικά τους παιχνίδια για να έχουμε εικόνα. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και πώς να παίξουμε μπροστά στο κοινό μας».

Για την κατάσταση του Άλαν Τζαγκόεφ: «Είμαστε προσεκτικοί με τη χρησιμοποίηση του Τζαγκόεφ και σε κάθε ευκαιρία τον ξεκουράζουμε. Τώρα δεν έχει πρόβλημα να παίξει ολόκληρο 90λεπτο, αλλά πάντα υπάρχει ανησυχία για υποτροπή».

Για την απουσία του Βιτίνιο από το τελευταίο ματς: «Ο Βιτίνιο είναι καλά. Απλά πρέπει κάποιες φορές να κάνουμε ροτέισον, γιατί έχουμε φορτωμένο πρόγραμμα. Προσαρμόζουμε τη σύνθεση και τα πλάνα μας ανάλογα με τις ανάγκες του αγώνα και τον αντίπαλο».

Για το αν προβληματίζεται από τις υψηλές θερμοκρασίες στη Μόσχα: «Δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα με τη θερμοκρασία ούτε στην Αθήνα, ενώ η ρεβάνς θα αρχίσει στις 20:00 και η θερμοκρασία θα είναι πιο χαμηλή σε σχέση με νωρίτερα μέσα στη μέρα».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα