Επιμένει με δοκιμή με Ρέτσο - Βούκοβιτς ο Χάσι

Επιμένει με δοκιμή με Ρέτσο - Βούκοβιτς ο Χάσι

Δημήτρης Τομαράς
Επιμένει με δοκιμή με Ρέτσο - Βούκοβιτς ο Χάσι

bet365

Για ακόμα μία φορά ο Μπέσνικ Χάσι δοκίμασε στο κέντρο άμυνας τους Βούκοβιτς και Ρέτσο ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτιζάν στο γήπεδο Καραϊσκάκη.
Η προπόνηση της Δευτέρας είχε την διαφοροποίηση πως έγινε στο Καραϊσκάκη και όχι στον Ρέντη, όπως θα διεξαχθεί την Τρίτη. Όπως είχαμε γράψει και νωρίτερα ο Χάσι δείχνει να επιμένει για δίδυμο στο κέντρο της άμυνας με Βούκοβιτς και Ρέτσο.
Αυτούς δοκίμασε κυρίως και την Δευτέρα για το κέντρο της οπισθοφυλακής του. Ο Φιγκέϊρας παραμένει μία βασική επιλογή για το δεξί άκρο της άμυνας, με τον Ομάρ να έχει τις πιθανότητές του ενώ δεδομένα αριστερό μπακ θα είναι ο Κούτρης. Ο Ρομαό σαν πρώτο πλάνο προορίζεται για εξάρι και οκτάρι ο Οφόε για να πάει δεκάρι ο Φορτούνης. Για τον άξονα ο Μπέσνικ Χάσι δοκίμασε και τον Σιώπη. Στα πλάγια δεδομένος ο Μάριν ενώ ο Κοσοβάρος έχει δοκιμάσει και τον Πάρντο και τον Καρσελά.
Εάν κάποιος έπρεπε να ποντάρει σε έναν πιο πολύ για τον 2ο πλάγιο, θα ήταν για τον Καρσελά. Ο Μπεν το φαβορί για την επίθεση, αν και ο Μπέσνικ Χάσι τεστάρει και τον Εμενίκε για εκεί. Το σενάριο πάντως για Ρομαό ως έναν στόπερ και τον Σιώπη για εξάρι παραμένει, δίχως να είναι σίγουρο. Και αυτό διότι ακόμα και ο Ομάρ και ο Σιώπης δεν είναι απόλυτα... μάχιμοι και ο Χάσι ποτέ δεν ρισκάρει με παίκτες εφόσον δεν είναι βέβαιος. Οι πιθανοί 11 λοιπόν για Παρτιζάν είναι οι: Καπίνο, Φιγκέιρας, Ρέτσος, Βούκοβιτς, Κούτρης, Ρομαό, Οφόε, Φορτούνης, Καρσελά, Μάριν και Μπεν.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα