Τζούκιτς: «Υπήρξαν επαφές με Ολυμπιακό, τώρα θέλω πρόκριση Παρτιζάν»

Τζούκιτς: «Υπήρξαν επαφές με Ολυμπιακό, τώρα θέλω πρόκριση Παρτιζάν»

Δημήτρης Τομαράς
Τζούκιτς: «Υπήρξαν επαφές με Ολυμπιακό, τώρα θέλω πρόκριση Παρτιζάν»

bet365

Ο κόουτς της Παρτιζάν, Τζούκιτς, παραδέχθηκε πως το καλοκαίρι μιλούσε για να αναλάβει τον Ολυμπιακό αλλά τώρα θα κάνει τα πάντα για την πρόκριση.

Ο Τζούκιτς είπε για:

Το αρχικό του σχόλιο για τον αγώνα: Θέλω να σας απευθύνω ένα καλοσώρισμα. Εμείς ερχόμαστε με ένα μειονέκτημα εδώ από το σκορ στο Βελιγράδι. Θέλουμε να δείξουμε πως μπορούμε να παλέψουμε και να κερδίσουμε.

Το πρώτο ματς: Σίγουρα στο πρώτο ματς εμείς κάναμε κάποια λάθη και σίγουρα ο Ολυμπιακός μας τιμώρησε για αυτά τα λάθη.

Το εάν σκοπεύει να παίξει επιθετικά από την αρχή: Ναι όντως από την αρχή θα είμαστε επιθετικοί και να κυριαρχήσουμε. Έτσι να νικήσουμε. Θα παίξουμε όπως και στο Βελιγράδι.
Τον Ολυμπιακό: Υπήρξαν όντως επαφές με Ολυμπιακό αλλά δεν προχώρησε ένα τέτοιο πλάνο. Είμαι στην Παρτιζάν και θα κάνω τα πάντα για να περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση.
Ο αρχηγός Βουλίσεβιτς σχολίασε για:
Το παιχνίδι: Καλησπέρα σας. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με δυνατό αντίπαλο. Ήρθαμε εδώ για να δώσουμε τα πάντα και να πάρουμε αποτέλεσμα πρόκρισης.
Ερώτηση Σέρβου στον Βουλίσεβιτς για το εάν μπαίνοντας στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού και βλέποντας μεγάλες μορφές του εάν αυτό είναι έξτρα κίνητρο: Χωρίς καμία αμφιβολία ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος. Εμείς κοιτάμε ότι γίνεται στο γήπεδο και δεν επηρεαζόμαστε απ' ότι γίνεται στα αποδυτήρια και γενικά.
Ερώτηση σε Βουλίσεβιτς για Βούκοβιτς επειδή ήταν συμπαίκτες σε Βοϊβοντίνα και εάν έχουν μιλήσει: Είμαστε πολύ καλοί φίλοι. Συναντηθήκαμε για λίγο. Το μόνο που έλεγε είναι πως εδώ θα μας περιμένει ανάλογη ή ίδια ατμόσφαιρα με το γήπεδο της Παρτιζάν.
 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα