Προσφυγή κατά της Κέρκυρας ο Ντιμιτρόφσκι

Νίκος Μαρούδας
Προσφυγή κατά της Κέρκυρας ο Ντιμιτρόφσκι

bet365

«Πονοκέφαλος» για τους Επτανήσιους, καθώς ο Σκοπιανός αμυντικός αποφάσισε να διεκδικήσει τα λεφτά που του χρωστάει η ομάδα και να πάρει την ελευθέρας του.

Κέρκυρα και Ντιμιτρόφσκι οδηγούνται στις δικαστικές αίθουσες, μιας και οι προσπάθειες που έγιναν για συμβιβαστική λύση έπεσαν στο κενό. Ο Σκοπιανός αμυντικός, έχει ενημερωθεί εδώ και αρκετό καιρό πως δεν υπολογίζεται και οι δύο πλευρές αναζητούσαν τρόπο για συναινετικό διαζύγιο.

Τελικά αυτός δεν βρέθηκε και ο Ντιμιτρόφσκι, αποφάσισε να κάνει προσφυγή ώστε να πάρει τα χρωστούμενα και φυσικά την ελευθέρας του. Η εκδίκαση της προσφυγής θα γίνει στις 28 Αυγούστου και σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, ο «Ντάντι» διεκδικεί από τους «Φαίακες» περίπου ένα χρόνο συμβολαίου. Για την ακρίβεια, το μισό περσινό και το ποσό που ήταν να λαμβάνει μέχρι τον Ιανουάριο.

Να τονίσουμε, πως τα πράγματα για την Κέρκυρα θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα. Αυτό γιατί αν ο ποδοσφαιριστή το επιθυμούσε, θα μπορούσε να διεκδικήσει όλο το συμβόλαιο για την σεζόν 17/18, κάτι που όμως δεν κάνει. Μάλιστα, για τον 28χρονο αμυντικό υπάρχει ήδη ενδιαφέρον από ομάδες της Ελλάδας, της Κύπρου, της Τουρκίας και της Τσεχίας.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα