Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μιλοσάβλιεφ

Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μιλοσάβλιεφ

Gazzetta team
Στον Απόλλωνα Πόντου ο Μιλοσάβλιεφ

bet365

Παίκτης του Απόλλωνα Πόντου θα είναι από την επόμενη σεζόν ο Βλάνταν Μιλοσάβλιεφ, που συμφώνησε σε όλα με το Δημήτρη Καλαϊντζίδη.

Ο 30χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός αγωνιζόταν στον ΟΦΗ τη χρονιά που μας πέρασε, μετρώντας 33 συμμετοχές και επτά τέρματα. Παράλληλα, την τριετία 2013-2016 φόρεσε τη φανέλα του Λεβαδειακού.

Ο Μιλοσάβλιεφ αποτελεί την τέταρτη μεταγραφή για τον Απόλλωνα, μετά τους Μπρίτο, Ντούνγκα και Λόπεθ.

Η ανακοίνωση:

«Ποδοσφαιριστής με ποιοτικά και αξιοποιήσιμα, μέσα απ’ το αγωνιστικό μας πλάνο, χαρακτηριστικά εντάχθηκε στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας μας. Πρόκειται για τον 30χρονο (γεννηθείς την 1η Φεβρουαρίου 1987) Σέρβο μέσο Vladan Milosavljev, τον οποίο υποδεχόμαστε στην οικογένεια του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ, βέβαιοι για μια αγαστή, παραγωγική και αμφίδρομα ωφέλιμη συνεργασία.

Ο Vladan έχει αγωνιστεί στην Super League με τον Λεβαδειακό από τον Ιανουάριο του 2014 έως τον Ιούνιο του 2015 (43 συμμετοχές - 8 γκολ) , ενώ την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τον ΟΦΗ στην Football League (33 συμμετοχές - 7 γκολ). Ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα U19 της Rad κι ακολούθως φόρεσε την φανέλα της ομάδας Ανδρών. Έπαιξε ακόμα στην Σκοπιανή Vardar (2007), επέστρεψε στην Σερβία για την Red Star και την Hajduk Kula, για να ακολουθήσει τετραετής θητεία στην Τσεχία στις ομάδες MFK Karvina, Viktoria Zizkov, MFK Karvina και Banik Ostrava. Την σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στην Βοσνία και την B. Banja Luka, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα».

Οι πρώτες δηλώσεις του παίκτη:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που ήλθα στον Απόλλωνα. Βρήκαμε γρήγορα και εύκολα την συμφωνία με τον κ. Καλαϊτζίδη. Ξέρω ότι ήλθα σε πολύ οργανωμένη ομάδα και ο κόουτς μου παρουσίασε το πλάνο και το στόχο. Ευχαριστώ τον κ. Δημήτρη Καλαϊτζίδη και τον κ. Κώστα Γεωργιάδη, κυρίως γιατί είναι σωστοί άνθρωποι. Είχα πληροφορηθεί απ’ τον Πόποβιτς ότι πρόκειται για καλή ομάδα κι ότι οι συμπαίκτες μου είναι καλά παιδιά. Όλα είναι όπως πρέπει, το κλίμα πολύ όμορφο κι εγώ θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, κάτι που προσπαθώ να κάνω πάντα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα