Βλαχοδήμος στο gazzetta.gr: «Καμία σημασία το όνομα, μόνο η πρόκριση»

Κώστας Ζάλιαρης
Βλαχοδήμος στο gazzetta.gr: «Καμία σημασία το όνομα, μόνο η πρόκριση»

bet365

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος μίλησε στο gazzetta.gr για τη νίκη (1-0) του Παναθηναϊκού επί της Γκαμπάλα και τόνισε πως ο τρόπος που αντιμετώπισε το παιχνίδι η ομάδα του Ουζουνίδη, δεν είχε να κάνει με τον εφιάλτη του 2015... «Ισορροπία και γκολ στη ρεβάνς» είπε ο Κολοβέτσιος.

Μπόχουμ – Σεντ Πάουλι με επιστροφή*, αν σημειωθούν περισσότερα από τέσσερα τέρματα (21+). * Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις.

Οι «πράσινοι», βρήκαν ξανά τους Αζέρους στη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, αυτή τη φορά για τον γ' προκριματικό γύρο του Europa League και έκαναν βήμα πρόκρισης με το 1-0 στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το οποίο κέρδισε ο ίδιος, ενώ το «τριφύλλι» είχε πολλές ευκαιρίες και δύο δοκάρια για να διευρύνει το σκορ και να ταξιδέψει σε μια εβδομάδα στο Μπακού με μεγαλύτερη ηρεμία αναφορικά με την εξασφάλιση της παρουσίας του στα πλέι-οφ της προκριματικής φάσης.

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν απειλήθηκε σημαντικά, όταν κλήθηκε ήταν σε ετοιμότητα για να μην επιτρέψει στην Γκαμπάλα να κάνει ζημιά και λίγο μετά το παιχνίδι της Πέμπτης μίλησε στο gazzetta.gr για όσα εκτυλίχθηκαν στο πρώτο επίσημο ματς του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

«Κάναμε πολύ καλό ματς, όλα τα παιδιά. Καταφέραμε να κάνουμε σωστά αυτό που μας ζήτησε ο προπονητής και γι' αυτό δεν είχα κι εγώ πολλή δουλειά στην εστία μου. Εννοείται ότι θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει κι άλλα γκολ όπως θα είδατε κι εσείς με τις ευκαιρίες που κάναμε... » ήταν το αρχικό σχόλιο του γκολκίπερ του Παναθηναϊκού, που συνέχισε λέγοντας:

«Καταφέραμε να μην κινδυνεύσουμε από τους αντιπάλους μας και αυτό έγινε διότι ο κόουτς μας είχε πει να μην επιτρέψουμε να παίξουν πολύ τη μπάλα στο δικό μας γήπεδο.

Μείναμε ψηλά αμυντικά και μεταφέραμε το ματς στο δικό τους μισό, δείχνοντας και μια επιθετική διάθεση για να παραμείνουμε ψηλά και να ψάξουμε εμείς τα γκολ για τη νίκη και την πρόκριση.

Αυτό που θέλω να πω είναι ένα μεγάλο “ευχαριστώ” στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο και μας έδωσε βοήθεια σε αυτό το παιχνίδι».

Άλλος ο Παναθηναϊκός του Γιάννη Αναστασίου το καλοκαίρι του 2015, άλλος αυτός του Μαρίνου Ουζουνίδη το 2017. Τα δύο χρόνια στο ποδόσφαιρο είναι αρκετά μεγάλο διάστημα για να έχουν επέλθει αλλαγές και να μην μπορούν να συγκριθούν οι καταστάσεις του τότε και του σήμερα, με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να μη δίνει σημασία στις θεωρίες και τις σκέψεις περί εκδίκησης για τον πικρό αποκλεισμό που είχαν υποστεί οι «πράσινοι» από τους Αζέρους.

«Δεν έχει σημασία τι είχε γίνει πριν δύο χρόνια (σ.σ. εκείνος δεν ήταν τότε μέλος της ομάδας) και ποιον αντίπαλο είχαμε απέναντί μας. Όποιο κι αν ήταν το εμπόδιο που έπρεπε ν' αντιμετωπίσουμε, θα το βλέπαμε με τον ίδιο τρόπο και δεν σκεφτήκαμε κάτι ιδιαίτερο λόγω της προϊστορίας με την Γκαμπάλα. Αυτό που έχει σημασία είναι η πρόκριση κι όχι το όνομα του αντιπάλου με τον οποίο κληρωθήκαμε» ήταν τα λόγια του.

Κολοβέτσιος: «Γκολ και στο Μπακού...»

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Κολοβέτσιος φανέρωσε την αυτοπεποίθηση που του ενέπνευσε ο Παναθηναϊκός μετά και την εμφάνιση στο πρώτο ματς με την Γκαμπάλα.

Παίρνοντας φανέλα βασικού και πλαισιώνοντας τον Ροντρίγκο Μολέδο στα στόπερ, με τον Γιώργο Κουτρουμπή να έχει τεθεί εκτός μάχης λόγω της χειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε πριν από λίγες μέρες εκτάκτως, ο νεοαποκτηθέντας αμυντικός έδειξε τα καλά του στοιχεία.

Ήταν προσεκτικός στις κινήσεις του και τα μαρκαρίσματα, αναφέροντας στο gazzetta.gr πως οι «πράσινοι» έχουν τον τρόπο να απαγορεύσουν στους Αζέρους να σηκώσουν κεφάλι...

«Το 1-0 είναι σκορ το οποίο θέλει ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση στη ρεβάνς και πιστεύω ότι θα εμφανιστούμε όπως πρέπει. Θεωρώ ότι με ένα γκολ στο Μπακού την επόμενη εβδομάδα θα φτάσουμε στον στόχο μας καθώς θα είναι καθοριστικό και θα κόψει τα πόδια των αντιπάλων μας. Ήταν πολύ καλό που ξαναείδαμε τη Λεωφόρο με κόσμο και παλμό, αφού αυτό το γήπεδο το έχουμε δει στο παρελθόν να... βράζει και αυτό βοηθάει» δήλωσε.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα