Λύγισε την Μπάγερν με Εντερ η Ιντερ (vid)

Gazzetta team
Λύγισε την Μπάγερν με Εντερ η Ιντερ (vid)

bet365

Η Ιντερ έβαλε άσχημο τέλος στο tour της Μπάγερν καθώς επικράτησε 2-0 των Βαυαρών στο Singapore National Stadium με δύο γκολ του Εντερ.

Γιουρόπα Λιγκ, Παναθηναϊκός – Γκαμπάλα, ώρα 21:00. Παίξε νόμιμα και με ασφάλεια στις συναλλαγές (21+)!

Οι Nerazzurri μπορεί να μην έβαλαν στους Γερμανούς όσα η Μίλαν, όμως η ομάδα του Λουτσιάνο Σπαλέτι τελείωσε τις υποχρεώσεις της δείχνοντας καλά πράγματα και αήττητη. Η Μπάγερν είχε κατοχή στα πρώτα λεπτά του ματς αλλά δέχθηκε δύο γκολ μέχρι το μισάωρο με δράστη τον Ιταλό διεθνή, Εντερ. Ο πρώην άσος της Σαμπντόρια σκόραρε με κεφαλιά στο παραθυράκι ύστερα από σέντρα του Καντρέβα στπ 9' και στο 30' έκανε το 2-0 μετά την προσπάθεια του Ιβάν Πέρισιτς. Ο Εντερ θα μπορούσε να έχει φτάσει στο χατ-τρικ πριν το ημίχρονο, όμως υποδείχθηκε λανθασμένα ως οφσάιντ, ενώ για την Μπάγερν τα πράγματα δεν πήγαιναν καλά αφού ο Φρανκ Ριμπερί αποχώρησε τραυματίας. Κόμαν και Λεβαντόβσκι δεν κατάφεραν να μειώσουν, ο Τολισό δεν βρήκε στόχο, Καντρέβα και Ρενάτο Σάντσες σούταραν από απόσταση χωρίς επιτυχία και παρότι και οι δύο ομάδες έδειξαν επιθετική διάθεση δεν σημείωθηκε άλλο γκολ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα