ΠΑΟΚ: Νίκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο

ΠΑΟΚ: Νίκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο

ΠΑΟΚ: Νίκη για να έχει το κεφάλι του ήσυχο

bet365

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Ολιμπίκ Ντόνετσκ, θέλοντας με το... καλημέρα να πάρει προβάδισμα πρόκρισης, ενόψει της ρεβάνς στις 3/8 στην Τούμπα.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Ολιμπίκ Ντόνετσκ – ΠΑΟΚ, αν ο Πρίγιοβιτς σκοράρει το πρώτο γκολ (21+).

Έτοιμος για το διπλό στο Ντόνετσκ είναι ο ΠΑΟΚ στην ιστορική έδρα της Ντιναμό, εκεί όπου τυπικά γηπεδούχος θα είναι η Ολιμπίκ (19.30 / COSMOTESPORT2).

Ο Στανόγεβιτς δήλωσε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για το εν λόγω ματς, ενώ ο ίδιος επιστρέφει σε πάγκο για ευρωπαϊκό ματς ύστερα από τέσσερα χρόνια.

Όσον αφορά στο αρχικό του σχήμα, στο 4-3-3 του αναμένεται να κάτσει στο τέρμα ο Ρέι και στην άμυνα θα είναι οι Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λεβέκ.

Σάχοφ, Τσίμιροτ και Κάνιας θα είναι η τριάδα στα χαφ με τους Μακ και Κάμπος να είναι αριστερά και δεξιά του Πρίγιοβιτς.

Ο 38χρονος τεχνικός της Ολιμπίκ, Ρομάν Σανζάρ, στο 4-4-1-1 που αναμένεται να χρησιμοποιήσει θα ξεκινήσει με τους:

Μακοράτζε στο τέρμα και τους Νεμτσάινοφ, Σαμπάνοφ, Κραβτσένκο και Λούκιαντσουκ στην άμυνα. Μάχα, Τσιμπάλιουκ, Μπγντάνοφ, Σεστάκοφ θα γεμίσουν το κέντρο του κι ο Κομούτοφ θα είναι πίσω από τον Μπιλένκι.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα