Σανζάρ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»! (vids)

Σανζάρ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»! (vids)

Σανζάρ: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα - θρύλος»! (vids)

bet365

O Ρόμαν Σανζάρ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την αξία του ΠΑΟΚ και όπως είπε «οι επιθετικοί του, όπως και ο Μάτος μπορούν να μας κάνουν τη ζημιά». ΑΠΟΣΤΟΛΗ - ΚΙΕΒΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ
«Αντιλαμβανόμαστε ότι έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα - θρύλος, όπως είναι ο ΠΑΟΚ, θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να δείξουμε το καλύτερο μας εαυτό. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για μας», σχολίασε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, ο προπονητής της Ολιμπίκ. Επανέλαβε ότι η επιθετική γραμμή του ΠΑΟΚ, Κάμπος, Πριγιοβιτς, Μακ, αλλά και ο Λεο Ματος είναι ότι καλύτερο και πιο επικίνδυνο έχει να επιδείξει η ελληνική ομάδα και χαρακτήρισε την πρώτη ευρωπαϊκή αναμέτρηση στην ιστορία της Ολιμπίκ ως «πρόκληση για όλους».
Για τον 38χρονο τεχνικό της ουκρανικής ομάδας η διεξαγωγή του αγώνα στο Κίεβο και όχι στη φυσική έδρα της, το Ντονετσκ, ως κάτι που το έχει συνηθίσει ο ίδιος και οι παίκτες του. «Μας λείπουν οι οπαδοί μας, το σπίτι μας, αλλά είναι μια κατάσταση που υπάρχει εδώ και τρία χρόνια, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα, πρέπει να ζήσουμε με αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα