«Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί»

Νίκος Αθανασίου
«Να δείξουμε στο γήπεδο ότι είμαστε το φαβορί»

bet365

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης μίλησε για την εγκεφαλική ετοιμότητα των παικτών του και περιμένει από εκείνους να δείξουν στο γήπεδο πως είναι καλύτερη ομάδα από την Γκαμπάλα!

Αναλυτικά όσα είπε ο Έλληνας τεχνικός στην επίσημη συνέντευξη Τύπου πριν το ματς:

Για τον Χατζηγιοβάνη και τον Καμπέσας: «Ο Μπράϊαν δεν μπορεί να παίξει ολόκληρο ματς αλλά μπορεί να μας βοηθήσει σε μεγάλο κομμάτι. Ο Τάσος ελπίζω σήμερα να είναι καλύτερα. Χθες για προληπτικούς λόγους δεν βγήκε στο γήπεδο. Ελπίζω να μην υπάρχει πρόβλημα και ότι θα αγωνιστεί».
Για την ετοιμότητα του Παναθηναϊκού: «Τέτοια στιγμή όλοι οι προπονητές λένε πως είμαστε 100% έτοιμοι. Δεν είμαστε. Είχαμε αρκετά προβλήματα στην διάρκεια της προετοιμασίας, κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όσο θέλαμε. Δουλέψαμε καλά όμως. Έχεις δύο τρόπους να το ξεπεράσεις αυτό το πρόβλημα. Ο ένας να παίξεις πολύ καλά τακτικά και το δεύτερο να βοηθήσει ο κόσμος σε κάποιον που είναι κουρασμένος να του δώσει ώθηση. Από άποψη μυαλού είμαστε 100% έτοιμοι. Ο αντίπαλος μας έχει διαστήματα που είναι καλά οργανωμένος αλλά και απείθαρχος. Γίνονται επικίνδυνοι και κάνουν επίθεση 7-8 παίκτες. Το σημαντικό είναι να είσαι στο μυαλό 100% έτοιμος στο μυαλό γιατί στα πόδια δεν μπορείς να είσαι».

Για το τι προτιμάει. Σκορ ασφαλείας ή το μηδέν παθητικό: «Να πάρουμε το ματς. Αν γίνεται και χωρίς να δεχτούμε γκολ. Αυτό που θέλω είναι να μπούμε μέσα και να παίξουμε καλά. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και στα δύο παιχνίδια. Δεν είναι το αυριανό ματς αυτό που θα κρίνει την πρόκριση».
Για τον ίδιο που θεωρείται ως ο πιο σημαντικός κρίκος στον Παναθηναϊκό: «Δεν μπαίνω καν σε αυτή την διαδικασία. Είμαι προπονητής και προσπαθώ να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από όλα. Είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος και ειναι μια ομάδα που θα έχει συνέχεια. Ας το σταματήσουμε αυτό. Δεν είναι τόσο έντονο. Είναι ένα πολύ μεγάλο σωματείο ο Παναθηναϊκός για να στηρίζεται σε άτομα».

Για το αν βλέπει τάσεις για ρεβάνς: «Δεν έχουμε μάθει να αντιμετωπίζουμε τις δυσκολίες στο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Έτσι έγινε και το 2015. Υπήρχαν τότε μεγαλύτερες φιλοδοξίες από αυτές που θα έπρεπε. Ακολούθησαν άσχημα γεγονότα μέσα στην ομάδα. Ο αντίπαλος δεν έχει σχέση. Είναι πιο έμπειρη ομάδα. Θα το δείτε αυτό από το ματς στην Πολωνία. Έχουν αυτοπεποίθηση από προκρίσεις επί της Λιλ επί του Παναθηναϊκού. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια. Δεν ξέρεις τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας σου, πως θα είναι τα πόδια των παικτών. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, δεν είναι θέμα εκδίκησης. Πρέπει εμείς να την αντιμετωπίσουμε όσο καλύτερα μπορούμε».

Για το αν είναι φαβορί ο Παναθηναϊκός: «Σαν οντότητα είναι. Από κει πέρα, δεν φτάνει αυτό. Πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο, ότι είμαστε καλύτεροι και να περάσουμε εμείς. Ως σύλλογος, ως ιστορία, είμαστε φαβορί. Μην ξεχνάμε πως τα τελευταία χρόνια έχουμε καθοδική πορεία ενώ ο αντίπαλος ανοδική».

Για τις μεταγραφές: «Έχουμε εντοπίσει 2-3 στόχους και προσπαθούμε. Οι στόχοι, πάντως έχουν εντοπιστεί».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα