Ατλαμάζογλου: «Ο Ταυλαρίδης δεν πήρε ούτε ευρώ πέραν της προκαταβολής»

Ατλαμάζογλου: «Ο Ταυλαρίδης δεν πήρε ούτε ευρώ πέραν της προκαταβολής»

Ατλαμάζογλου: «Ο Ταυλαρίδης δεν πήρε ούτε ευρώ πέραν της προκαταβολής»

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης κατέθεσε προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης και ο δικηγόρος του, Πάρης Ατλαμάζογλου, εξήγησε για ποιους λόγους ο πελάτης του προέβη στη συγκεκριμένη κίνηση.

Ο κ. Ατλαμάζογλου (μέχρι πρότινος ήταν νομικός σύμβουλος της ΠΑΕ Άρης!) παραχώρησε συνέντευξη στον Ρ/Σ Metropolis 95,5, υποστήριξε ότι εντός των επόμενων ημερών θα συναντηθεί με τον Θόδωρο Καρυπίδη με την ελπίδα της εύρεσης χρυσής τομής και σημείωσε ότι ο Στάθης Ταυλαρίδης «ζητά τα δεδουλευμένα αλλά και τα υπόλοιπα χρήματα που αντιστοιχούν ως τη λήξη του συμβολαίου του».

Εκεί ρωτήθηκε αν είναι ηθικό να διεκδικεί ένας αθλητής χρήματα που δεν έχει δουλέψει και απάντησε: «Είναι fair να μη σε πληρώνει η ομάδα τα χρήματα που έχεις δουλέψει; Όλες οι υποθέσεις έχουν μια αφετηρία. Στην περίπτωση Ταυλαρίδη, η αφετηρία της προσφυγής είναι ότι δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Άρη. Πήρε μόνο μια προκαταβολή στις 2/2 και έκτοτε δεν έχει πληρωθεί. Ο Ταυλαρίδης για την παρουσία του στον Άρη πήρε δέκα χιλιάδες ευρώ και δεν ξέρω αν πήρε και κάποια άλλα χρήματα. Γιατί όταν ένας παίκτης ασκεί ένα νόμιμο δικαίωμά του λέμε ότι τίθεται απέναντι στην ομάδα του ή ότι είναι unfair; Δεν στέκομαι μόνο στον Ταυλαρίδη».

Σε ερώτηση για τους λόγους που ο Άρης δεν εξασφάλισε άδεια Superleague υποστήριξε ότι «απ’ όσο γνωρίζω, ο Άρης έκανε αίτηση μόνο για την Football League».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα