Πικέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένα αγόρι 25 ετών με αμφιβολίες»

Πικέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένα αγόρι 25 ετών με αμφιβολίες»

Πικέ: «Ο Νεϊμάρ είναι ένα αγόρι 25 ετών με αμφιβολίες»

bet365

Ο Πικέ φαίνεται ότι έχει αναλάβει «πατρικό» ρόλο απέναντι στο Νεϊμάρ, στον οποίο και εξηγεί τους λόγους που δεν πρέπει να φύγει από την Μπαρτσελόνα. Αν, όμως, το κάνει θα τον καταλάβει.

Βιτ. Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ με επιστροφή, αν ο Ιγκορ Ντε Καμάργκο ανοίξει το σκορ (21+).

Η διαφαινόμενη αποχώρηση του Νεϊμάρ, όπως είναι φυσικό, συνεχίζει να απασχολεί την Μπαρτσελόνα.

Ο Πικέ, ο οποίος είχε ποστάρει μια φωτογραφία του με το Βραζιλιάνο γράφοντας τη λεζάντα «μένει», αναφέρθηκε ξανά στο θέμα εξηγώντας ότι καταλαβαίνει τους λόγους που ο Νεϊμάρ σκέφτεται να φύγει.

«Του εξηγούμε πως θέλουμε να μείνει. Δεν είναι μόνο συμπαίκτης μας, αλλά και φίλος. Έχει επιλογές στο τραπέζι και δεν νομίζω ότι παίζει ρόλο το οικονομικό. Ίσως να θέλει να πάει στην Παρί για το πρότζεκτ της, αλλά δεν πιστεύω πως θα βρει καλύτερο περιβάλλον απ' αυτό που είναι τώρα. Μπορεί, επίσης, να είναι για τον ρόλο του στην ομάδα, μιας και εδώ έτυχε να βρίσκεται μαζί με τον καλύτερο της ιστορίας.

Απ' αυτή την άποψη τον καταλαβαίνω. Όμως, ακόμη κι αν φύγει και αφήσει πολλά χρήματα, δεν μπορούμε να βρούμε κάποιον αντίστοιχο. Γι' αυτό του εξηγώ πως δεν πρέπει να πάει στο Παρίσι, σε ένα χειρότερο πρωτάθλημα. Ο Νεϊμάρ είναι ένα παιδί, ένα παιδί 25 ετών με αμφιβολίες».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα