ΠΑΟΚ και Ουκρανία: Τι τους συνδέει

ΠΑΟΚ και Ουκρανία: Τι τους συνδέει

ΠΑΟΚ και Ουκρανία: Τι τους συνδέει

bet365

Ο Λούμπος Μίχελ θα δει πρώην συνεργάτες, ο Εβγέν Σάχοφ πολλούς συγγενείς και ο Λέο Μάτος, ίσως, κάποιους φίλους. Στο Κίεβο ο ΠΑΟΚ δε θα νιώθει άβολα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΚΙΕΒΟ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Οι μεγαλύτεροι αγώνες στην Sportingbet. Παίξε νόμιμα με πριμ 5% στο Βιτόρουλ Κοστάντα – ΑΠΟΕΛ (21+).

Υπάρχουν πολλά πρόσωπα που συνδέουν τον ΠΑΟΚ με το ουκρανικό ποδόσφαιρο. Ο Λούμπος Μίχελ διετέλεσε για οκτώ σχεδόν χρόνια στέλεχος της πανίσχυρης Σαχτάρ Ντόνετσκ και διατηρεί άριστες σχέσεις με τον πασίγνωστο ιδιοκτήτη της, Ρινάτ Αχμέτοφ.

«Έχω την ευκαιρία να επιστρέψω στην Ουκρανία και να συναντήσω παλιούς φίλους, με τους οποίους δούλευα στην Σαχτάρ. Αν ο ΠΑΟΚ μείνει ικανοποιημένος από την κλήρωση, θα φανεί μετά το τέλος των αγώνων. Είμαι στο ποδόσφαιρο πολλά χρόνια και αυτό που έχω μάθει είναι να σέβομαι και να μελετώ τον κάθε αντίπαλο. Ωστόσο, στο συγκεκριμένο ζευγάρι είναι σαφές πως ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί. Ο αντίπαλος κάνει ντεμπούτο στην Ευρώπη και είναι σίγουρο πως θα δώσει το 120% των δυνατοτήτων του. Αν θέλουμε να προχωρήσουμε πρέπει να σεβαστούμε την Ολιμπίκ», δήλωσε πρόσφατα ο Σλοβάκος αθλητικός διευθυντής, που στο άκουσμα του ονόματος «Ολιμπίκ Ντόνετσκ», την ημέρα της κλήρωσης στο Park Hotel του Χορστ, χαμογελούσε με νόημα.

Πόλος έλξης για αρκετό κόσμο προκειμένου να βρεθεί στο γήπεδο αποτελούν οι δύο πρώην παίκτες της Ντνίπρο, ο Εβγέν Σάχοφ (εν ενεργεία διεθνής με την ομάδα της Ουκρανίας) και ο Λέο Μάτος.

Τη δική του ιστορία με φόντο την Ουκρανία έχει και ο Χοσέ Κάνιας, που πριν από μερικά χρόνια βρέθηκε μια ανάσα από τη μεταγραφή του στη Μέταλουργκ Ντόνετσκ, αλλά η απόκτηση του δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, εξαιτίας κάποιων ιατρικών εξετάσεων, ενώ τον περασμένο χειμώνα ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς αρνήθηκε να μεταγραφεί στην Ντιναμό Κιέβου επιλέγοντας τον ΠΑΟΚ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα