Οι σκέψεις Χάσι για την 11άδα με Παρτιζάν

Οι σκέψεις Χάσι για την 11άδα με Παρτιζάν

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Χάσι για την 11άδα με Παρτιζάν

bet365

Ο Μπέσνικ Χάσι έχει σχεδόν πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το βασικό σχήμα της ομάδας του Ολυμπιακού στο γήπεδο της Παρτιζάν το βράδυ της Τρίτης.
Ο Χάσι έχει προβληματιστεί αρκετά ως προς την διάταξη που θα παρουσιάσει στο γήπεδο της Παρτιζάν. Οι τελικές δοκιμές έδειχναν πάντως ότι Ρομαό δεν θα αλλάξει θέση στο γήπεδο και θα αγωνιστεί κανονικά στα χαφ.
Ως προς την άμυνα οι Βούκοβιτς και Ρέτσος δείχνουν να έχουν ένα προβάδισμα με τον Σισέ να διεκδικεί με αξιώσεις θέση. Ένα πιθανό σχήμα είναι: Καπίνο κίπερ, Φιγκέιρας και Κούτρης στα άκρα της άμυνας, Ρέτσος, Βούκοβιτς ή Σισέ στα στόπερ, Ρομαό και Οφόε οι δύο του άξονα, ο Φορτούνης σε ρόλο επιτελικού, αριστερά ο Μάριν, Πάρντο ή Καρσελά δεξιά και στην κορυφή της επίθεσης ο Μπεν. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί πάντως και ένα δίδυμο Βούκοβιτς - Σισέ για κέντρο άμυνας και ενώ για μπροστά ο Εμενίκε έχει τις πιθανότητές του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα