«Η καλύτερη επιλογή για τον Άρη ο Σπανός»

Gazzetta team
«Η καλύτερη επιλογή για τον Άρη ο Σπανός»

bet365

Για τα μεταγραφικά του Άρη και την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο των «κιτρίνων», μίλησε ο ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4 FM»:

Για τον Δημήτρη Σπανό: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός φίλος, και πάνω από όλα, αυτό που χρειάζεται κυρίως ο Άρης, ένας καλός προπονητής. Είναι μια πρόκληση ο Άρης, πέρσι ο Δημήτρης ξεκίνησε στον Απόλλωνα, τον οποίο και οδηγούσε , ως ένα σημείο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση, και πλέον βρίσκεται σε μία ομάδα που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, σε μία ομάδα με τεράστιο κόσμο και όπως είπε και ο Δημήτρης, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Καλείται πλέον να την οδηγήσει στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα, ο κόσμος του ΑΡΗ στην είδηση του ονόματος του Δημήτρη Σπανού για τον πάγκο της ομάδας, επειδή ξέρω καλά την Θεσσαλονίκη, "ψάχτηκε" στην αρχή. Νομίζω όμως πως ο Άρης έκανε την καλύτερη επιλογή. Ο Σπανός είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κατηγορία, και έχει τεράστια εμπειρία. Είναι εργασιομανής και προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μιλάμε για έναν προπονητή του οποίου η ομάδα θα είναι άριστη αμυντικά και θα ξεκινάει από πίσω να δημιουργεί καταστάσεις για την αντίπαλη εστία».

Λίμερικ – Σάμροκ Ρόβερς με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε ανοίξει το σκορ (21+).

Για την υπόθεση ανόδου: «Σίγουρα ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί από την παραμονή του Άρη στην Football League, και αν πέρσι η άνοδος θεωρούνταν δεδομένη, φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ και οι συνθήκες γίνονται πιο απαιτητικές. Η πίεση θα είναι ακόμη πιο μεγάλη. Σε αυτή την πίεση ο Δημήτρης μπορεί να αντεπεξέλθει. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη φέτος γνωρίζουν την κατηγορία και μπορούν επίσης να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων της».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Ο Άρης δεν παίρνει παίκτες "αεροδρομίου", αλλά ουσίας. Αυτό βλέπω πως προσπαθούν να κάνουν, και σωστά, οι άνθρωποι του Άρη φέτος. Αυτή η κατηγορία είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεσαι 11 στρατηγούς στο γήπεδο. Χρειάζεσαι και μερικούς που να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά, μερικούς φαντάρους».

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα