«Η καλύτερη επιλογή για τον Άρη ο Σπανός»

Gazzetta team
«Η καλύτερη επιλογή για τον Άρη ο Σπανός»

bet365

Για τα μεταγραφικά του Άρη και την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο των «κιτρίνων», μίλησε ο ο προπονητής του Παναιγιάλειου, Σπύρος Μπαξεβάνος.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero 107.4 FM»:

Για τον Δημήτρη Σπανό: «Ο Δημήτρης είναι ένας πολύ καλός φίλος, και πάνω από όλα, αυτό που χρειάζεται κυρίως ο Άρης, ένας καλός προπονητής. Είναι μια πρόκληση ο Άρης, πέρσι ο Δημήτρης ξεκίνησε στον Απόλλωνα, τον οποίο και οδηγούσε , ως ένα σημείο του πρωταθλήματος στην πρώτη θέση, και πλέον βρίσκεται σε μία ομάδα που πρέπει να κάνει πρωταθλητισμό, σε μία ομάδα με τεράστιο κόσμο και όπως είπε και ο Δημήτρης, σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Καλείται πλέον να την οδηγήσει στην άνοδο στην πρώτη κατηγορία. Σίγουρα, ο κόσμος του ΑΡΗ στην είδηση του ονόματος του Δημήτρη Σπανού για τον πάγκο της ομάδας, επειδή ξέρω καλά την Θεσσαλονίκη, "ψάχτηκε" στην αρχή. Νομίζω όμως πως ο Άρης έκανε την καλύτερη επιλογή. Ο Σπανός είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζει καλά την κατηγορία, και έχει τεράστια εμπειρία. Είναι εργασιομανής και προσέχει μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια. Μιλάμε για έναν προπονητή του οποίου η ομάδα θα είναι άριστη αμυντικά και θα ξεκινάει από πίσω να δημιουργεί καταστάσεις για την αντίπαλη εστία».

Λίμερικ – Σάμροκ Ρόβερς με επιστροφή, αν ο Ογκμπένε ανοίξει το σκορ (21+).

Για την υπόθεση ανόδου: «Σίγουρα ο κόσμος έχει δυσαρεστηθεί από την παραμονή του Άρη στην Football League, και αν πέρσι η άνοδος θεωρούνταν δεδομένη, φέτος τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη πιο πολύ και οι συνθήκες γίνονται πιο απαιτητικές. Η πίεση θα είναι ακόμη πιο μεγάλη. Σε αυτή την πίεση ο Δημήτρης μπορεί να αντεπεξέλθει. Οι ποδοσφαιριστές του Άρη φέτος γνωρίζουν την κατηγορία και μπορούν επίσης να φανούν αντάξιοι των απαιτήσεων της».

Για τις μεταγραφικές κινήσεις του Άρη: «Ο Άρης δεν παίρνει παίκτες "αεροδρομίου", αλλά ουσίας. Αυτό βλέπω πως προσπαθούν να κάνουν, και σωστά, οι άνθρωποι του Άρη φέτος. Αυτή η κατηγορία είναι δύσκολη. Δεν χρειάζεσαι 11 στρατηγούς στο γήπεδο. Χρειάζεσαι και μερικούς που να κάνουν την "βρώμικη" δουλειά, μερικούς φαντάρους».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα