Το ψάχνει ακόμα για άμυνα και κέντρο ο Χάσι (pic)

Το ψάχνει ακόμα για άμυνα και κέντρο ο Χάσι (pic)

Δημήτρης Τομαράς
Το ψάχνει ακόμα για άμυνα και κέντρο ο Χάσι (pic)

bet365

Ανακατεύει διαρκώς την τράπουλα στα στόπερ και στον άξονα ο Χάσι και μπορεί να βγουν και... ανατροπές ως προς την 11άδα με Παρτιζάν. Οι δύο... αναγνώσεις και η πολλή δουλειά του Χάσι.

Με έναν προπονητή σαν τον Χάσι με τις παρατηρήσεις ή και τις φωνές του και τις αναλύσεις του στον Ρέντη κανένας δεν βαριέται ποτέ. Τελικές αποφάσεις για την 11άδα με Παρτιζάν από την άλλη δεν έχει πάρει.

Δείχνει να ψάχνεται ακόμα για τα καλά για το κέντρο της άμυνας και τον αμυντικό χαφ. Εκεί όπου σκέφτεται ξανά τον Ρέτσο με έναν εκ των Βούκοβιτς - Σισέ για να πάει ο Ρομαό κανονικά στον άξονα. Οι άλλες θέσεις είναι πάνω κάτω γνωστές. Καπίνο τέρμα, Ομάρ δεξιά και Κούτρης αριστερά στην άμυνα, στον άξονα οκτάρι ο Οφόε και δεκάρι ο Φορτούνης και φαβορί για εξτρέμ ο Πάρντο με τον Μάριν και για φορ ο Μπεν. Θυμίζουμε πως στην περίπτωση που επανέλθει η αρχική... version των σκέψεων του τεχνικού τιμ με Ρομαό στόπερ, ο Σιώπης είναι ο επικρατέστερος για εξάρι. Με αυτά και με αυτά υπάρχουν δύο... αναγνώσεις του πιθανού βασικού σχήματος.

Παίξε νόμιμα στην Sportingbet με επιστροφή στοιχήματος στο Γιούνγκ Μπόις – Βασιλεία, αν ο Ντελγκάδο ανοίξει το σκορ (21+).

ΠΡΩΤΑ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ

Ο Χάσι ως προς το πρόγραμμά του κάνει τουλάχιστον δύο συσκέψεις την ημέρα με τους συνεργάτες του για θέματα της ομάδας και για αναλύσεις. Μετά μιλάει με τους παίκτες του και τους δείχνει βίντεο των αγώνων με παρατηρήσεις. Συνήθως αυτό γίνεται 2 φορές προς τους ποδοσφαιριστές του πριν από αγώνες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα