Γαλατά - Έστερσουντ 1-1 (vid)

Gazzetta team
Γαλατά - Έστερσουντ 1-1 (vid)

bet365

Η πρωτάρα Έστερσουρντ από την Σουηδία πήρε το 1-1 μέσα στην Τουρκία με Γαλατά, την πέταξε έξω από τον 2ο προκριματικό του Europa και δείχνει την έξοδο σε Τούντορ!

Η... Σταχτοπούτα Έστερσουντ από την Σουηδία που δοκιμάζει πρώτη φορά τις δυνάμεις της στην Ευρώπη σόκαρε τους πάντες, αφήνοντας έξω την πανίσχυρη και ζάμπλουτη Γαλατά των Τούντορ και Ροντρίγκες. Με το 1-1 στην Τουρκία με σκόρερ τον Νούρι με πέναλτι στο 60' ενώ η Γαλατά βρήκε δίχτυα με τον Αχμέτ Τσαλίκ στο 69'. Την ήττα την γλίτωσε, τον αποκλεισμό - σοκ, όμως όχι καθώς στο πρώτο ματς είχε χάσει 2-0.

Η εξέλιξη αυτή προφανώς και στέλνει τον Κροάτη τεχνικό στο ταμείο ανεργίας και προκαλεί μεγάλους τριγμούς στην Γαλατά. Η Φόλα Ες θα είναι η αντίπαλος της Έστερσουρντ στον 3ο προκριματικό του Europa. Βασικός με τους Σουηδός ήταν ο Έλληνας αμυντικός Παπαγιαννόπουλος.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Αυτός ο αποκλεισμός είναι καλό νέο για Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι εάν προκριθούν από τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα είναι στους ανίσχυρους για την κλήρωση του 4ου προκριματικού. Ωστόσο ήδη... έφυγε ένας ισχυρός και για την ώρα περιμένει άλλους τέσσερις αποκλεισμούς ισχυρών για να βρεθεί στις θέσεις τους. Ολα αυτά πάντα με την προϋπόθεση να προκριθεί ο Παναθηναϊκός και φυσικά να δούμε ποιες ομάδες θ' αποκλειστούν από τα προκριματικά του Champions League.

 

EUROPA LEAGUE Τελευταία Νέα