Νεϊμάρ:«Σημαντική σεζόν για μένα και τη Μπάρτσα»

Νεϊμάρ:«Σημαντική σεζόν για μένα και τη Μπάρτσα»

Gazzetta team
Νεϊμάρ:«Σημαντική σεζόν για μένα και τη Μπάρτσα»

bet365

Και το σήριαλ με το μέλλον του Νεϊμάρ συνεχίζεται... Ο Βραζιλιάνος μίλησε για τους στόχους με τη Μπαρτσελόνα και ο Μπαρτομέου επανέλαβε πως αρχηγός της Σελεσάο δεν πωλείται.

Οι Γάλλοι μιλούν για ραντεβού του πατέρα του Νεϊμάρ στο Παρίσι, οι Βραζιλιάνοι υποστηρίζουν πως ο αρχηγός της Σελασάο συγκλονίστηκε με την πρόταση των Παριζιάνων, αλλά ο ίδιος μιλά μόνο για Μπαρτσελόνα και... θολώνει τα νερά ««Ελπίζω να τα πάω καλά στην προετοιμασία. Η προπόνηση είναι τα πάντα στη ζωή ενός αθλητή και αυτή είναι μια πολύ σημαντική σεζόν για εμένα και το club. Ελπίζω να είμαι σε καλή φυσική κατάσταση και να μπορέσω να βοηθήσω με ασίστ, γκολ και όλα όσα περιμένει κανείς από έναν παίκτη που φορά τα χρώματα της Μπαρτσελόνα».

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Την ίδια στιγμή ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα βάζει φρένο σε όλα αυτά τα σενάρια τονίζοντας πως ο Νεϊμάρ δεν είναι προς πώληση! «Ο Νεϊμάρ δεν πωλείται. Εχει συμβόλαιο για τα επόμενα τέσσερα χρόνια και, φυσικά, υπολογίζουμε σε αυτόν. Είναι μέλος της ομάδας μας. Είναι μέρος αυτής της φανταστικής τριπλέτας» υποστήριξε ο Μπαρτομέου σε δηλώσεις στο Associated Press!

 

LA LIGA Τελευταία Νέα