Ο Πουγιόλ απάντησε στον Τσάβι για τις επιστροφές στην Μπαρτσελόνα

Ο Πουγιόλ απάντησε στον Τσάβι για τις επιστροφές στην Μπαρτσελόνα

Gazzetta team
Ο Πουγιόλ απάντησε στον Τσάβι για τις επιστροφές στην Μπαρτσελόνα

bet365

Τα σχόλια του Τσάβι σχετικά με τις επιστροφές πρώην παικτών της στην Μπαρτσελόνα, προκάλεσαν την αντίδραση του Κάρλες Πουγιόλ.

Ο Τσάβι παραχώρησε συνέντευξη στη Sport, στην οποία τόνισε ότι αν ήταν στο χέρι του η Μπαρτσελόνα δεν θα αγόραζε παίκτες, που την είχαν αφήσει νωρίτερα. Αυτό, με αφορμή την υπόθεση του Έκτορ Μπεγιερίν, τον οποίο οι Καταλανοί έχουν ψηλά στη λίστα τους. Βέβαια, ο Τσάβι φαίνεται να ξεχνάει άλλες περιπτώσεις, τις οποίες έσπευσε να του θυμίσει ο Κάρλες Πουγιόλ.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

«Είναι άποψή του, αλλά σύμφωνα με αυτή δεν θα υπογράφαμε τον Φάμπρεγας ή τον Πικέ. Ειδικά ο τελευταίος μας προσέφερε πολύτιμες υπηρεσίες. Νομίζω ότι πρέπει να αναλύεις κάθε περίπτωση ξεχωριστά και επίσης να αναλύσεις και τους λόγους που τους οδήγησαν να φύγουν εξ’ αρχής. Πρέπει να δεις τα πράγματα όπως συμβαίνουν και αν έχεις την ευκαιρία να υπογράψεις τον Πικέ, ο οποίος είναι ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο, και δεν το κάνεις επειδή ήταν στον σύλλογό σου στο παρελθόν και έφυγε, τότε είναι λάθος. Αλλά όπως είπα, είναι η άποψή του και πρέπει να γίνει σεβαστή», ήταν το σχόλιο του Πουγιόλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα