Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για τον Παναιτωλικό (pics)

Gazzetta team
Ξεμούδιασμα με τεσσάρα για τον Παναιτωλικό (pics)

bet365

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι έδωσε ο Παναιτωλικός την Κυριακή, απέναντι στον Αίολο/Μικτή Ευρυτανίας, επικρατώντας άνετα με 4-0.

Στο Καρπενήσει βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο Παναιτωλικός, όπου πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Η ομάδα του Αγρινίου, την Κυριακή έδωσε το πρώτο φιλικό της... ξεμούδιασμα με αντίπαλο την χαμηλής δυναμικότητας ομάδα του Αίολου/Μικτή Ευρυτανίας.

Σε αυτό, δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες, επικρατώντας με 4-0. Δύο φορές σκόραρε ο Μρκόφσκι (49', 84'), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν οι Μάζουρεκ (33') και Γιαννιώτης (77'). Επίσης, ο Παναιτωλικός είχε και δυο δοκάρια με τους Ντίαζ και Βακράκο.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Ο αγώνας ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή Γιώργου Γιόγιου και πριν την έναρξη η ΠΑΕ Παναιτωλικός απένειμε στους οικείους του φανέλα της ομάδας.

Στο α’ ημίχρονο για τον Παναιτωλικό αγωνίστηκαν οι: Κυριακίδης, Μύγας, Τσοκάνης, Χαντάκιας, Μπράβο, Πάουλο, Λόπες, Ρόσα, Ντίας, Μάζουρεκ, Κλέσιο.

Στο β’ οι: Τσέναμο, Μαρινάκης, Παρράς, Ροντρίγκες, Μιχάι, Ρότσα, Νταλακούρας (73’ Σελεμανί), Βασιλούδης, Γιαννιώτης, Βακράκος, Μαρκόβσκι.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα