Η πιο σημαντική κλήρωση (μέχρι την επόμενη)...

Αντώνης Σαούλης
Η πιο σημαντική κλήρωση (μέχρι την επόμενη)...

bet365

Οι πέντε εκπρόσωποί μας στην Ευρώπη μπαίνουν την Παρασκευή (13:00 και 14:00) και το gazzetta.gr αναλύει τις πιθανότητες και τους πιθανούς αντιπάλους...

Εχουμε ανάγκη από νίκες και προκρίσεις. Κάθε βαθμός είναι σημαντικός για την ειδική βαθμολογία της Ελλάδας στην Ευρώπη. Και το ξεκίνημα αν μη τι άλλο ήταν θετικό. Ο Πανιώνιος στο πρώτο του παιχνίδι για τον δεύτερο προκριματικό επικράτησε με 2-0 της Γκόριτσα και κρατά την πρόκριση στο χέρι του. Ομως ακόμα είναι πολύ νωρίς. Ούτε τα... μισά του Ιουλίου δεν έχουμε περάσει.

Την Παρασκευή όμως και οι πέντε εκπρόσωποί μας θα μάθουν τον επόμενο αντίπαλό τους. Για την ακρίβεια τον... πιθανό αντίπαλο μιας και με εξαίρεση την ΑΕΚ η οποία θα μπει σε συγκεκριμένο γκρουπ κι έχει να διαλέξει ανάμεσα σε πέντε οι υπόλοιποι μάλλον θα πρέπει να περιμένουν τις ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ολυμπιακός είναι η ομάδα με την μεγαλύτερη βαθμολογία στο γκρουπ των πρωταθλητών για τα προκριματικά του Champions League αλλά αυτό (όπως αποδείχθηκε και πέρσι) δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Υπάρχουν επικίνδυνοι αντίπαλοι και σίγουρα πολύ δύσκολα ταξίδια.

Δύσκολο και το έργο της ΑΕΚ. Αν μη τι άλλο γνωρίζει από πριν ποιες ομάδες καλείται ν' αντιμετωπίσει. Η «Ενωση» λοιπόν θα πέσει με μια εκ των Ντιναμό Κιέβου, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Αγιαξ, Μπριζ και Βικτόρια Πλζεν. Και το gazzetta.gr αναλύει τις πιθανότητες πρόκρισης.

Ο ΠΑΟΚ θα μπει στον τρίτο προκριματικό του Europa League στους ισχυρούς και λογικά θα έχει εύκολο έργο για αρχή.

Το ίδιο ισχύει και για τον Παναθηναϊκό ο οποίος επίσης θα είναι στους ισχυρούς για τον τρίτο προκριματικό του Europa League.

Αντίθετα ο Πανιώνιος θα πρέπει να σταθεί πολύ τυχερός για να αποφύγει κάποια από τα μεγαθήρια που μπαίνουν στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα