ΠΑΟΚ: Ερωτηματικά για το φιλικό με Άγιαξ

ΠΑΟΚ: Ερωτηματικά για το φιλικό με Άγιαξ

bet365

Η ανακοίνωση του Αγιαξ, για την κατάσταση της υγείας του Αμπντελάκ Νούρι, βάζει σοβαρά ερωτηματικά για τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα με τον ΠΑΟΚ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, δίνει μάχη για τη ζωή του, λόγω του σοβαρού εγκεφαλικού προβλήματος, λογικό είναι το μυαλό και η σκέψη των ανθρώπων του «Αίαντα» να είναι στραμμένη στην κατάσταση της υγείας του Νούρι και όχι στις αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Ο Άγιαξ συνεχίζει την προετοιμασία του, όμως η καθημερινότητα του συλλόγου έχει αλλάξει, γι’ αυτό και είναι αμφίβολο αν τελικά πραγματοποιηθεί το προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (15/7) φιλικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Προς το παρόν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου», που βρίσκονται στην Ολλανδία, δεν έχουν λάβει κάποια ενημέρωση από πλευράς του επίσημου Άγιαξ για ακύρωση του φιλικού αγώνα, ωστόσο το όλο κλίμα που επικρατεί στις τάξεις της ολλανδικής ομάδας δείχνει πως υπάρχει περίπτωση ακύρωσής του.

Σε μια τέτοια περίπτωση οι άνθρωποι του «Δικεφάλου» είτε θα αναζητήσουν κάποια άλλη ομάδα για το τέταρτο και τελευταίο φιλικό επί ολλανδικού εδάφους, είτε θα παραμείνουν για μια ακόμη ημέρα στο Χορστ για προπονήσεις.

 

Τελευταία Νέα