Ο Ρέι στο δρόμο για το Χορστ

Ο Ρέι στο δρόμο για το Χορστ

Ο Ρέι στο δρόμο για το Χορστ

bet365

Το θέμα της απόκτησης του Ροντρίγκο Ρέι μπαίνει στην τελική ευθεία του και ο Αργεντινός αναμένεται να ενσωματωθεί με τη νέα του ομάδα στο Χορστ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων με τη Γοδόι Κρούζ για την απόκτηση του 26χρονου Αργεντινού «πορτιέρε», ο οποίος ήταν αυτός που υπερίσχυσε στο δίλημμα των ανθρώπων του «Δικεφάλου»: «Οτσόα ή Ρέι».

Αυτό που απομένει είναι να βρεθεί η χρυσή τομή στο οικονομικό, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ, αλλά και στο τελικό συμφωνητικό πώλησης του, καθώς η ομάδα της Γοδόι θέλει να κρατήσει ένα σημαντικό ποσοστό σε περίπτωση μεταπώλησης του Ρέι.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Ο Αργεντινός, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Αργεντινής, θα ταξιδέψει για την Ολλανδία, προκειμένου να ενσωματωθεί με την αποστολή του «Δικεφάλου» στο Χορστ. Εκτιμάται ότι εντός του Σαββατοκύριακου και πριν φτάσει στον τελικό προορισμό του, ο Ρέι θα κάνει μια στάση στη Θεσσαλονίκη. Εκεί, θα περάσει ιατρικές εξετάσεις, θα υπογράψει το τετραετές συμβόλαιο του (με τις ετήσιες αποδοχές να φτάνουν τις 400.000 ευρώ) και στη συνέχεια θα ταξιδέψει για την Ολλανδία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα