Το «ήρθαν/έφυγαν» 118 ομάδων (!!!) με ένα κλικ

Gazzetta team
Το «ήρθαν/έφυγαν» 118 ομάδων (!!!) με ένα κλικ

bet365

To καλοκαίρι δύο πράγματα προκαλούν χαρά! Το ένα είναι η θάλασσα. Το άλλο είναι οι μεταγραφές. Για το πρώτο φροντίζει το... βαλάντιό σας, ώστε να σας εξασφαλίσει κάποιες μέρες διακοπών. Για το δεύτερο, το «παζάρι» φροντίζει και φέτος όπως σε κάθε μεταγραφική περίοδο το gazzetta.gr

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για άλλη μια χρονιά μέσω του πληρέστερου ΤRANSFER CENTER που κυκλοφορεί στην πιάτσα. Με ένα κλικ και φυσικά εντελώς δωρεάν μπορείτε ανά πάσα στιγμή, «μέρα νύχτα» να γνωρίζετε τι έχει κάνει η αγαπημένη σας ομάδας στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον πιο απλό τρόπο παρουσιάζεται το... πάρε-δώσε για 118 ομάδες (!!!) από όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και φυσικά από την Super League.

Την ίδια ώρα που θα μάθετε ποιον απέκτησε η Μπαρτσελόνα, θα μάθετε και για τις κινήσεις του Πλατανιά, ενώ ψάχνοντας ποιοι έφυγαν από την Γιουβέντους και την Ρεάλ, θα δείτε και κάθε κίνηση της Ζενίτ, αλλά και της Κολωνίας!

Καθημερινά, πρωί, απόγευμα, αλλά και... μέσα στη νύχτα το συντακτικό δυναμικό του gazzetta ψάχνει σε Ελλάδα και Ευρώπη για την κάθε κίνηση που γίνεται και σας την προσφέρει στο πιάτο όταν πια είναι επίσημη και υπάρχει και η σχετική ανακοίνωση.

Αυτό θα γίνεται μέχρι και τα μέσα του Σεπτέμβρη όταν θα ολοκληρωθεί και το μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού με τις κινήσεις των ελεύθερων.

Φυσικά, επειδή μεταγραφές δεν είναι μόνο οι ανακοινώσεις, αλλά την δική τους γλύκα έχουν οι φήμες και τα σενάρια, μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε συνεχώς και το «24ωρο» LIVE TRANSFER CENTER για να ξέρετε την κάθε κίνηση πριν... καν γίνει!

 

Τελευταία Νέα