Επιβεβαίωση και από Βένγκλος για Μακ

Επιβεβαίωση και από Βένγκλος για Μακ

Επιβεβαίωση και από Βένγκλος για Μακ

bet365

Μετά τη Ζενίτ και ο ατζέντης του Ρόμπερτ Μακ, Γιουράι Βένγκλος, επιβεβαίωσε την είδηση περί οριστικής συμφωνίας ΠΑΟΚ και Ζενίτ. ΑΠΟΣΤΟΛΗ-ΧΟΡΣΤ: ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΟΥΝΤΟΥΛΙΔΗΣ

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα (21+).

Τα «καλά νέα» σ’ ότι αφορά το Ρόμπερτ Μακ έφτασαν από το πρωί της Τετάρτης (05/07) και στο Χορστ, όπου προετοιμάζονται οι «ασπρόμαυροι» του Αλεξάνταρ Στανόγεβιτς.

Πρώτα η Ζενίτ, μέσω του αθλητικού διευθυντής της όπως αποκάλυψε το gazzetta.gr, ήταν αυτή που επιβεβαίωσε την οριστική συμφωνία της με τον ΠΑΟΚ. Λίγο αργότερα ήρθε ο επί χρόνια φίλος και μάνατζερ του Σλοβάκου ποδοσφαιριστή, Γιουράι Βένγκλος, να μιλήσει για το deal της μετακίνησης από την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης στο «Δικέφαλο».

«O ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται πολύ να αποκτήσει τον Μακ. Τώρα ο ελληνικός σύλλογος και η Ζενίτ ολοκληρώνουν τις διαπραγματεύσεις τους. Είμαστε στο τελικό στάδιο της μεταγραφής του Μακ στον ΠΑΟΚ. Νομίζω μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα υπάρχουν ανακοινώσεις και από τους δύο συλλόγους», υποστήριξε ο ατζέντης του Μακ, που άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο ακόμη και για αγορά του 26χρονου μεσοεπιθετικού.

Από την στιγμή που ολοκληρωθούν και τα διαδικαστικά θέματα, που αφορούν το δανεισμό, θα υπάρξει και η επίσημη ανακοίνωση από την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, που περιμένει μέχρι την Παρασκευή τον Σλοβάκο ποδοσφαιριστή στην Ολλανδία.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα