Ο Μίχελ για τους κίπερ και τον «κλεισμένο» Μακ!

Ο Μίχελ για τους κίπερ και τον «κλεισμένο» Μακ!

Ο Μίχελ για τους κίπερ και τον «κλεισμένο» Μακ!

bet365

«Ειδησούλες» με ενδιαφέρον «έβγαλε» η παρουσία του ο Λούμπος Μίχελ στην Ολλανδία. Τι ισχύει για Μακ, Οτσόα ή Ρέι, Μαλεζά, αλλά και για τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα του ΠΑΟΚ.

Η παρουσία του Σλοβάκου αθλητικού διευθυντή στην Ολλανδία ήταν φυσικό να συνδυαστεί με όλα τα... ανοιχτά μέτωπα της ομάδας και κυρίως αυτά που αφορούν τους γκολκίπερ, αλλά και τον Ρόμπερτ Μακ!

Ο συμπατριώτης του μεσοεπιθετικός αναμένεται να έρθει άμεσα, «μπορεί μέχρι και την Πέμπτη να είναι εδώ» εκτιμούν στον ΠΑΟΚ, αλλά το θέμα του τερματοφύλακα είναι αυτό που «καίει» αυτή την στιγμή, όχι μόνο το Λούμπος Μίχελ, αλλά στο σύνολό του τον ασπρόμαυρο οργανισμό.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Το κεφάλαιο Οτσόα, παρά την εκτίμηση των Γάλλων πως έχει απαντήσει αρνητικά, δεν έχει κλείσει για τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται, όμως, στα… τελειώματά του. Το πολύ μέχρι αργά το βράδυ της Τρίτης (04/07) ή το αργότερο ως αύριο (Τετάρτη) στις 12 μεσημέρι να τον περιμένουν οι «ασπρόμαυροι».

Ο μεξικανός «κίπερ» είναι στην Ίμπιζα για τον γάμο του, εκεί βρίσκεται κι ο ατζέντης του, αλλά μέχρι και στη σημερινή επικοινωνία που είχε ο Μίχελ μαζί τους δεν έδωσαν συγκεκριμένη απάντηση. Ούτε ναι, ούτε όχι.

Αυτή η στάση φανερώνει και που θέλει να πάει το θέμα η πλευρά του Οτσόα, που ας μη ξεχνάμε ότι είναι μια ακριβή περίπτωση, με τον ΠΑΟΚ να έχει ανεβάσει την προσφορά του πολύ πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Αν δεν προχωρήσει και κλείσει αρνητικά το θέμα Οτσόα, ο Ροδρίγο Ρέι είναι ο βασικός υποψήφιος. Όμως, στην περίπτωση του 26χρονου Αργεντινού, ο «Δικέφαλος» έχει καθυστερήσει και αυτό του δημιουργεί έξτρα πρόβλημα, καθώς ο τερματοφύλακας Γοδόι Κρουζ φέρεται να έχει κι άλλες προτάσεις, αλλά και μια πρόσκληση στην εθνική Αργεντίνης, που αυτομάτως... τον κάνει πιο γνωστό κι ανεβάζει το κασέ.

Αν δε θέλει να τον χάσει κι αυτόν ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να κινηθεί άμεσα. Στην Τούμπα γνωρίζουν, με πρώτο το Μίχελ, ότι σε σχέση με τον έμπειρο και πολύ καλό τερματοφύλακα, όπως είναι ο Οτσόα, ο Ρέι είναι καλύτερη περίπτωση, λόγω μεταπωλητικής αξίας, αλλά όπως διευκρινίζει ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» η τελική απόφαση ανήκει στον Σαββίδη.

Το κεφάλαιο τερματοφύλακας δε θα κλείσει με την απόκτηση είτε του Οτσόα, είτε του Ρέι, καθώς πλησιάζουν οι επίσημες υποχρεώσεις και γι’ αυτό θα κινηθεί άμεσα για να πάρει έναν ακόμη τερματοφύλακα από το εξωτερικό. Αυτό θα γίνει μόλις ολοκληρωθούν τα πρώτα δύο «καυτά» θέματα, καθώς πλησιάζουμε στο τέλος της υπόθεσης Μακ.

Στην περίπτωση του Σλοβάκου μεσοεπιθετικού υπάρχουν καλά μαντάτα. Ο Μίχελ είναι καθημερινά σε επικοινωνία μαζί του και εκεί ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εκφράζει ανοικτά την επιθυμία του να επιστρέψει. Το ότι αγωνίστηκε στο σημερινό φιλικό της Ζενίτ, βασικός στο πρώτο ημίχρονο, κόντρα στην Αούστρια Βιέννης, δε σημαίνει απολύτως τίποτα.

Πλέον η υπόθεση του σε επίπεδο ιδιοκτητών, μπορεί την Τετάρτη να παρουσιάσει οριστική εξέλιξη και ίσως μέχρι και την Πέμπτη να είναι στο Χορστ, αφού ο ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σ’ όλα με τον ΠΑΟΚ.

Τα πράγματα αρχίζουν να ξεκαθαρίζουν για την περίπτωση του Στέλιου Μαλεζά, ο οποίος κατά 99% θα μείνει και θα συνεχίσει να φοράει την ασπρόμαυρη φανέλα. Η πρόταση της Ανζί δεν αποδείχθηκε και τόσο δελεαστική έτσι ώστε να φύγει στα 32 του από την Θεσσαλονίκη για την Ρωσία.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στη συνάντηση που είχε ο Μίχελ με τον εκπρόσωπο του 32χρονου κεντρικού αμυντικού, που λόγω τραυματισμού θα απουσιάσει από τις επόμενες 2-3 προπονήσεις της ομάδας στο Χορστ.

Τέλος υπάρχει και η περίπτωση Βιεϊρίνια. Εκεί τα πράγματα έχουν «κολλήσει», άλλωστε δεν είναι αυτή την στιγμή προτεραιότητα, ούτε μια εύκολη υπόθεση. Ο Πορτογάλος έχει χαμηλώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του (στη Βόλφσμπουργκ αμείβεται με σχεδόν 2,2 εκατ. ευρώ), αλλά προφανώς υπάρχει μεγάλη απόσταση με τον ΠΑΟΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα